Fotbal intern

Dănuț Lupu aruncă bomba. “Dinamo adevărat e la Nicolae Badea!”

10.09.2018 | 11:12
Danut Lupu arunca bomba Dinamo adevarat e la Nicolae Badea
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu aruncă bomba. Fostul mare internațional a afirmat că Nicolae Badea poate la orice oră să ofere un proiect mai sănătos suporterilor dinamoviști față de Ionuț Negoiță.

Fostul mare internațional Dănuț Lupu consideră că fotbalul românesc are o mare problemă după ce au apărut la noi câte două echipe care își revendică palmaresul si numele. Fie că e vorba despre Poli Timisoara, Steaua, Dinamo sau Universitatea Craiova. Chiar dacă giuleștenii din Liga treia au cumpărat palmaresul, totuși Lupu susține că George Copos este omul care în continuare poate avea un cuvânt greu de spus față de acest subiect.

ADVERTISEMENT
Dănuț Lupu prezent la un meci pe Național Arena
Dănuț Lupu prezent la un meci pe Național Arena

Bomba pe care Dănuț Lupu a aruncă pune suporterii pe jar!

Însă după ce a fost dat afară din Ștefan cel Mare, fostul mare internațional le transmite suporterilor din PCH că proiectul lui Nicolae Badea din Liga 4 este mult mai sănătos și mult mai curat față de cel al lui Negoiță, dar că acolo se află totuși și Dinamo cel adevărat.

Fotbalul ăsta al nostru a luat-o razna rău de tot. Aia de la Timișoara se bat între ei. Rotaru cu Mititelu se bat la Craiova între ei pentru Universitatea. Gigi se bate cu Talpan și cu cei de la CSA pentru Steaua, dar de Dinamo de ce nu vorbește nimeni?

ADVERTISEMENT

Și acolo sunt două echipe, iar Dinamo adevărat este cel al lui Badea. La el este Dinamo adevărat. Voi credeți că de nebun omul ăla a început din Liga 4?  Însă acestui om nu îi place gargara prin presă si pe la televizor și își vede liniștit de proiectul lui. Este mult mai sănătos acest proiect din Liga 4, iar proiectul lui Badea nu are probleme cu ieșitul din insolvență. Echipa din Liga 1 a lui Negoiță are o mare problemă cu ieșirea din insolvență, iar voi o știți prea bine. Însă ăsta este fotbalul românesc de acum și nu credeam că o să văd cum oamenii încep să își facă echipe și se bat pentru numele Dinamo, Steaua, Rapid, Universitatea Craiova, Poli Timișoara”, a spus Lupu.

De ce nu a plecat Nistor la FCSB. Anunțul făcut de Lupu

Dănuț Lupu a dezvăluit și care a fost motivul pentru care Dan Nistor nu a mai ajuns la FCSB. “ Ionuţ Negoiţă nu a avut curajul să îl vândă şi pe Nistor. Dacă nu erau suporterii din PCH, Dan Nistor era vândut lui Gigi Becali după primul telefon. Dar de frică Negoiţă nu l-a mai dat şi pe Nistor. Însă, dacă stau bine să analizez, totuşi Ionuţ Negoiţă nu o să mai aibă în viaţa lui o aşa ofertă pentru Nistor. 

ADVERTISEMENT

Nimeni nu o să îi mai dea 700 de mii de euro pe un jucător de 30 de ani, ba să te mai alegi şi cu un fotbalist ca Qaka. Aici Negoiţă nu gândise prost, dar a avut ghinionul ca doar Gigi Becali să îi facă această ofertă. O să vedeți că nu o să mai primească niciodată atâția bani pentru un transfer al lui Nistor iar eu sutn convisn că Nistor o să vrea să plece și el în iarnă de la Dinamo la câte se întâmplă acum pe acolo”, a spus Lupu.