Fotbal intern

Dănuț Lupu, atac furibund la adresa jucătorilor de la Dinamo: ”I-au lăsat pe suporteri singuri cu Cortacero”

22.12.2020 | 14:12
Danut Lupu atac furibund la adresa jucatorilor de la Dinamo Iau lasat pe suporteri singuri cu Cortacero
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Dănuț Lupu a lansat un atac furibund la adresa jucătorilor echipei Dinamo București, pe care îi acuză că nu i-au susținut pe suporteri în ”duelul” cu Pablo Cortacero din cadrul Adunării Generale.

Omul de afaceri spaniol a obținut controlul total al Adunării Generale și  l-a înlăturat pe Cornel Țâlnar, numind trei apropiați din Spania, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Hotelul Rin s-a transformat într-un mini teatru de război, cu ambulanțe, două dube ale jandarmeriei și poliție, după ce bodyguard-ul lui Cortacero l-a lovit pe Alexandru Anghel, suporter al ”câinilor”, care s-a prăbușit la pământ.

Jucătorii lui Dinamo, atacați violent de Dănuț Lupu

”Sunt dezamăgit de o parte dintre jucătorii lui Dinamo, iar suporterii, din păcate, nu au fost susținuți la stadion şi nici la Rin de fotbalişti. Dacă acest Cortacero era pe timpul generației mele nu ieșea din stadion până nu îşi preda acțiunile”, și-a început Dănuț Lupu atacul la adresa jucătorilor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Jucătorii nu au dat dovadă de tărie de caracter şi i-au lăsat pe suporteri singuri cu Cortacero. Pai, bă, frații mei, suporterii ăștia au dat bani pentru voi, iar voi nu ați avut curajul să vă strângeți şi să vă duceți peste Cortacero la stadion? Păi, ăsta trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile”, a declarat Lupu pentru prosport.ro.

”Jucătorii aveau obligația să se ducă acolo şi să îi susțină pe suporteri în fața acestui nesimțit. Cum îți permiți, mă, să îți bați joc de jucătorii lui Dinamo atâta timp, iar acum le vinzi gogoşi că măreşti capitalul şi deja ai dat o parte din bani, dar îți sunt blocați? Ai ajuns tu să iei o întreagă Românie la mişto?

ADVERTISEMENT

Ai ajuns tu să îl umileşti pe nea Cornel Țălnar? El este un simbol al lui Dinamo, dar am auzit că vrea să îl mazilească în viitoarea şedință şi pe nea Cornel Dinu. Vă dați seama câtă minte are spaniolul ăsta? Era bine dacă era ținut şi el pe la Săftica patru luni fără bani şi fără mâncare?

Dar stați să vedeți că firma aia de pază o să îşi dorească banii, iar lui Cortacero nu o să îi meargă cu bodyguarzii așa cum i-a prostit pe jucători. Să îi fie ruşine acestui om, care şi-a bătut joc de familiile tuturor de la Dinamo. Toți angajații de la Săftica și toți jucătorii trebuiau să se ducă peste acest individ la stadion. Eu dacă eram jucător l-aş fi scos pe ăsta în şuturi de la ședința aia”, a încheiat fostul internațional.

ADVERTISEMENT

În schimb, fostul președinte al ”câinilor”, Florin Prunea, îl face praf pe Ionuț Negoiță, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situația în care este acum Dinamo. El susține că fostul finanțator abia a așteptat să scape de club.

ADVERTISEMENT