Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dănuț Lupu, atac la Marius Șumudică: „Un rapidist adevărat nu ar fi mers la negocieri cu FCSB!”. Cu ce echipă ar ține de fapt. Video exclusiv

Dănuț Lupu, fostul fotbalist de la Rapid și Dinamo, a făcut o dezvăluire bombă despre Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
07.05.2023 | 11:54
Danut Lupu atac la Marius Sumudica Un rapidist adevarat nu ar fi mers la negocieri cu FCSB Cu ce echipa ar tine de fapt Video exclusiv
Dănuț Lupu a făcut o dezvăluire bombă despre Marius Șumudică. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a venit cu o informație bombă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre Marius Șumudică. Actualmente antrenor la Al-Raed în Arabia Saudită, „Șumi” este „acuzat” că nu o susține pe Rapid, ci pe fosta echipă dispărută în 2017, Sportul Studențesc.

Dănuț Lupu, dezvăluire șoc la FANATIK SUPERLIGA: „Șumi nu e rapidist”

Marius Șumudică și-a început cariera de fotbalist chiar la Sportul Studențesc pentru care a evoluat în perioada 1989-1996. În tricoul echipei din Regie, Marius Șumudică a adunat 127 de partide și a reușit să marcheze 26 de goluri. În 2021, fostul antrenor al Astrei Giurgiu a fost aproape să o preia pe FCSB, însă înțelegerea a picat.

ADVERTISEMENT

Un an mai târziu, în 2022, Marius Șumudică a regretat faptul că nu a mers pe banca roș-albaștrilor. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dănuț Lupu i-a spus lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, că Marius Șumudică nu este rapidist, ci că susține Sportul Studențesc.

„Gigi, Șumi nu e rapidist, stai liniștit! Nu e rapidist. El e cu Sportul Studențesc. Niciun rapidist adevărat nu ar fi venit la negocieri cu FCSB”, a fost dezvăluirea făcută de Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Gheorghe Mustață și Robert Niță, discuții contradictorii despre Compagno și Dugandzic

Andrea Compagno (FCSB) și Marko Dugandzic (Rapid) sunt golgheterii SuperLigii, ambii cu câte 19 reușite. Gheorghe Mustață și Robert Niță s-au contrat cu privire la jucătorul care are valoarea mai ridicată dintre cei doi atacanți. Liderul Peluzei Nord a precizat că nu va fi niciodată de acord cu ideea că atacantul croat este peste Andrea Compagno.

„Nu știu. Dacă nu mă pricep la fotbal. Eu știu că Andrea Compagno este un fotbalist foarte bun. (n.r. ești de acord că Dugandzic este peste Compagno) Niciodată n-am să fiu. Părerea mea este că Andrea Compagno este mai bun.

ADVERTISEMENT

Robert Niță are părerea lui. Ne respectăm opiniile. Eu spun că Andrea Compagno este peste orice atacant din SuperLiga”, a spus Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Pentru FCSB urmează duelul de pe Arena Națională cu Sepsi, luni, 8 mai, de la ora 21:00.

FCSB așteaptă peste 20.000 de suporteri la meciul cu Sepsi

În ciuda faptului că meciul se joacă luni, Gheorghe Mustață se așteaptă ca la ora de start a partidei FCSB – Sepsi, echipa lui Elias Charalambous să fie susținută din tribună de peste 20.000 de suporteri. Cea mai mare asistență în acest sezon pe Arena Națională la meciul FCSB-ului a fost împotriva Rapidului, scor 3-1 în toamna anului trecut. (31.200).

ADVERTISEMENT

„Foarte multă lume. Cred că o să fim peste 20.000 de fani. Meciul e luni, dar noi vom demonstra că vom fi alături de echipă”, a declarat Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT