Fotbal intern

Dănuț Lupu, atac violent la adresa lui Bogdan Bălănescu: ”El i-a dat pe afară pe Rednic și pe Claudiu Niculescu!”

04.06.2019 | 23:55
Danut Lupu atac violent la adresa lui Bogdan Balanescu El ia dat pe afara pe Rednic si pe Claudiu Niculescu

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a lansat un atac violent la adresa directorului general al clubului Dinamo București, Bogdan Bălănescu, pe care îl acuză că este principalul vinovat al îndepărtării antrenorului Mircea Rednic. Oficialii dinamoviști au decis să se despartă luni la prânz de tehnicianul adus în toamnă, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate.

Dănuț Lupu, atac violent la adresa lui Bogdan Bălănescu: ”A pornit de la cărat mapa și a ajuns să conducă clubul”

”La Dinamo conduce un om care n-are nicio treabă cu fotbalul. El dă pe toată lumea afară. Problema e că domnul Negoiță îl ascultă pe acest om și… De domnul Bălănescu e vorba. El a pornit de la cărat mapa și a ajuns să conducă clubul Dinamo. Dacă e așa bun pe administrativ, să rămână pe administrativ. El nu se pricepe la transferuri. Atâta timp cât fotbalul românesc va fi condus de oameni care cară mape nu vom putea evolua”, a fost atacul lansat de Dănuț Lupu la adresa lui Bogdan Bălănescu.

”El l-a dat pe Rednic afară, nu domnul Negoiță. Dacă era să-l dea domnul Negoiță, îl dădea de mult pentru că avea acea clauză în contract în care scria că trebuie să califice echipa în play-off. Domnul Negoiță nu mai bagă niciun leu la Dinamo. Atâta timp cât iese pe plus în fiecare an, ascultă de oameni de-ăștia ca Bălănescu. Pe Claudiu Niculescu tot domnul Bălănescu l-a dat afară”, a mai spus fostul internațional la emisiunea Digi Sport Special.

Mircea Rednic le dă indicații jucătorilor săi în meciul Dinamo – FC Botoșani

Dialog spumos între Lupu și Zicu

După această tiradă, Dănuț Lupu a avut un dialog spumos cu fostul fotbalist dinamovist Ianis Zicu, care și-a amintit că Bogdan Bălănescu se afla în club și atunci când el juca în Ștefan cel Mare. ”Bălănescu era la Dinamo și când eram eu (n.r. – 2007-2010)”, a spus Zicu, iar Lupu l-a întrebat: ”Zicu, ce făcea Bălănescu atunci la Dinamo?”. Acesta a avut un răspuns plin de haz: ”Ne dădea bonurile”, iar Lupu a încheiat: ”Păi vezi”.

După despărțirea de Mircea Rednic, oficialii dinamoviști au decis să-l numească în funcția de antrenor principal pe Eugen Neagoe. Fostul tehnician de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a semnat un contract pe două sezoane și FANATIK a aflat și-a dat acordul pentru primul transfer al verii în tabăra ”câinilor”, este vorba de mijlocașul portughez David Caiado de la Gaz Metan Mediaș.