Sport

Dănuț Lupu, categoric după Germania – România 2-1: „Muller părea singur pe teren! Cel care trebuia să-l marcheze, visa!”. Exclusiv

Dănuț Lupu, fost component al echipei naționale, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre partida Germania - România, 2-1, din preliminariile CM 2022.
09.10.2021 | 11:51
Danut Lupu categoric dupa Germania  Romania 21 Muller parea singur pe teren Cel care trebuia sal marcheze visa Exclusiv
Dănuț Lupu, categoric după Germania - România 2-1: „Muller părea singur pe teren! Cel care trebuia să-l marcheze, visa!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Pentru nemți, au marcat Serge Gnabry și Thomas Muller, în timp ce unica reușită a României a fost semnată de Ianis Hagi.

Dănuț Lupu, categoric după Germania – România

Fostul mijlocaș s-a declarat încântat de jocul pe care România l-a arătat în fața Germaniei. Acesta consideră că, la golul doi al nemților, cel care trebuia să-l marcheze pe Thomas Muller, „visa”.

ADVERTISEMENT

„Și ca joc, și ca rezultat e unul ok. Ne dă speranțe. Asta cu deschisul scorului… mai bine deschideau ei scorul și făceam noi egal. Nu știu dacă are importanță cine deschide scorul.

Trebuie să recunoaștem că au practicat un joc bun. Până la urmă, am luat gol pe o lovitură fixă, care, într-adevăr, e deranjant, dar una peste alta eu spun că au fost un joc și un rezultat bun.

ADVERTISEMENT

Să știți că, într-adevăr, la loviturile fixe orice antrenor spune x îl ține pe y, z îl ține pe s. Se dau oamenii în marcaj. Că nu reușesc să stea mereu cu adversarul, e altceva. Muller părea singur pe teren, pentru că cel care trebuia să-l marcheze, în ghilimele spus, visa puțin. Dar nu toți reușesc să facă marcaj în careu.

Aștept ca toți cei care l-au criticat pe Mirel, acum să-l și laude. Atâta timp cât critici un om când jocul echipei e slab, atunci laudă-l când joacă bine”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu: „O execuție bună!”

Dănuț Lupu l-a lăudat pe Ianis Hagi pentru faza de la unicul gol al României. Fiul „Regelui” l-a executat pe portarul Ter Stegen, după ce a pătruns în careu și i-a dat mingea printre picioare lui Antonio Rudiger.

„O execuție… poate și datorită faptului că nu a mai avut timp să penduleze. A lovit-o cu șpițul, să știți că loviturile cu șpițul sunt și norocoase. O execuție bună”, a mai spus Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu: „Suntem favoriți la locul 2!”

Având în vedere jocul consistent practicat de „tricolori” în fața Germaniei, Dănuț Lupu susține că România este favorită pentru terminarea pe locul 2 din grupa J. În același timp, fostul fotbalist consideră că România este obligată să câștige partida de luni contra Armeniei.

„După jocul pe care l-au practicat aseară, nici nu trebuie să ne mai gândim la rezultatul din meciul cu Armenia, trebuie neapărat să câștigăm.

Jocul, pe care l-au practicat aseară, ne dă și nouă puțin speranțe și avânt să credem că putem. În mod normal, nici nu ar trebui să ne gândim la alt rezultat decât la unul pozitiv.

Eu cred că avem șanse mari să terminăm pe locul 2, dar depinde și de ei. După jocul de aseară, cred că suntem favoriți la locul 2”, a adăugat Dănuț Lupu.

În acest moment, România se află pe locul 4 din grupa J, cu zece puncte obținute după șapte meciuri jucate.

România o va întâlni pe Armenia, în următoarea partidă din preliminariile CM 2022. Meciul va avea loc luni, de la ora 21:45, pe stadionul „Steaua”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,81 este cota pentru „PSF X” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT