Fotbal intern

Dănuț Lupu continuă tirul la adresa lui Ianis Hagi: ”Seamănă cu Zidane doar pe Play Station”

21.10.2020 | 12:36
Danut Lupu continua tirul la adresa lui Ianis Hagi Seamana cu Zidane doar pe Play Station
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Dănuț Lupu și-a continuat tirul la adresa lui Ianis Hagi, după ultimele evoluții ale mijlocașului la echipa națională a României.

Reacția acestuia vine după ce și jurnalistul Radu Banciu l-a atacat violent pe internaționalul român, despre care a spus că și-a ratat meseria.

ADVERTISEMENT

La revenirea în Scoția, Ianis Hagi nu a fost folosit deloc de Steven Gerrard în confruntarea dintre Celtic și Rangers, meci câștigat de “protestanți’ cu 2-0.

Ianis Hagi, atacat dur de Dănuț Lupu

”Ar însemna să intru într-un conflict cu Gică și nu aș vrea. Gică a mai fost antrenor la echipa națională. A căpătat experiență, e altceva. Dar prin declarațiile pe care le face în ceea ce-l privește pe Ianis, eu spun că nu e benefică numirea lui la națională”, a declarat Lupu la Pro X.

ADVERTISEMENT

”Ianis și dacă joacă prost are ceva din marii jucători, Cruyff sau alții. Seamănă în joc cu Zidane pe PlayStation. Ianis mai are de crescut. Orice tată își laudă puiul și e normal, dar de multe ori Gică exagerează”, a fost atacul lui Dănuț Lupu la adresa lui Ianis Hagi.

”Eu știu că Gică Hagi e un tip foarte încăpățânat și orgolios. Lucrul ăsta putea să îl facă și Rădoi cu Ianis, dar nu a făcut asta. Eu spun că Rădoi, în ghilimele, i-a dat o palmă lui Hagi. Rădoi e unul din antrenorii care l-au susținut și l-au lăudat mereu pe Ianis”, a spus fostul internațional.

ADVERTISEMENT

”Credeți că Gică a procedat corect că l-a atacat pe Rădoi? Rădoi l-a lăudat mereu pe Ianis cu toate că nu e ceea ce vrem cu toții. Ianis, cel puțin în ultimele două meciuri s-a lovit mingea de el ca de colțul mesei. Un jucător ca să îi răspundă unui antrenor, trebuie să facă mai întâi în teren și după în afară”, a încheiat Lupu.

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, s-a luat și el de Ianis Hagi și consideră că jucătorii sunt principalii vinovați pentru rezultatele echipei naționale, iar lui Rădoi îi trebuie acordat în continuare credit, deoarece nu a greșit tactica de joc în niciunul dintre cele cinci meciuri.

ADVERTISEMENT

FANATIK a făcut o analiză a cifrelor lui Ianis Hagi în 2020 la echipa națională, care ar trebui însă să îi dea de gândit atât jucătorului, cât și tatălui său, mai ales că îl susține necondiționat și reacționează sentimental.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,30 este cota pentru ”sub 1,5 goluri” la meciul România-Norvegia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT