Fotbal intern

Dănuț Lupu, critici pentru Florin Prunea și Ionel Dănciulescu: ”Pentru unii salariul e mai important ca orice în lumea asta”

13.01.2020 | 20:48
Dănuț Lupu, critici pentru Florin Prunea și Ionel Dănciulescu: ”Pentru unii salariul e mai important ca orice în lumea asta”
Dănuț Lupu i-a criticat pe Florin Prunea și Ionel Dănciulescu pentru că au acceptat să meargă cu Dinamo în cantonamentul din Spania
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Dănuț Lupu i-a criticat pe Florin Prunea și Ionel Dănciulescu pentru că au acceptat să meargă cu Dinamo în cantonamentul din Spania, deși inițial nu s-au aflat pe listă.

Dănuț Lupu, critici pentru Florin Prunea și Ionel Dănciulescu: ”Nici nu mă mai urcam în avion”

”Să mă scuze amândoi, dar eu în locul lor plecam imediat. Nici nu mă mai urcam în avion. Plecam și nu mă mai duceam nici în cantonament. Nu se poate să te facă de râs, să râdă o țară întreagă de tine”, i-a criticat Dănuț Lupu pe Florin Prunea și Ionel Dănciulescu.

ADVERTISEMENT

”Să mă ierte, au fost colegii mei, dar cred că pentru unii oameni salariul e mai important ca orice în lumea asta. Nu e greu de lucrat cu domnul Negoiță. Are niște principii, nu le încalcă. Dacă spune un lucru îl face, dacă spune nu, e nu”, a declarat Lupu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”Negoiță de doi ani de zile nu mai bagă un leu”

”Acum văd că au reușit, într-un fel sau altul, să-l facă să se răzgândească. I-am spus-o și în față. A luat Dinamo sub o conjunctură, a vrut să facă cu totul și cu totul altceva decât performanță. Nu i-a ieșit pasența. E clar, domnul Negoiță de doi ani de zile nu mai bagă un leu”, a spus Lupu.

ADVERTISEMENT

Și Ion Crăciunescu s-a arătat deranjat de situația de la Dinamo: ”Acum a declarat Prunea că s-au schimbat legăturile cu Ionuţ Negoiţă radical. Până acum, ce s-a întâmplat cu ei… au fost cumva spre scara de ieşire, să se ducă de voie”.

”Trebuie să pleci, că nu mai ai niciun rost acolo”

”Dacă nimeni nu te bagă în seamă, nu te întreabă de transferuri, nu te ia cu echipa, trebuie să pleci, că nu mai ai niciun rost acolo. Prunea a spus că a discutat cu Negoiţă, au pus toate lucrurile la punct, o să ţină mai des legătura, o să fie întrebaţi, s-au reglat lucrurile”, a afirmat fostul arbitru.

”Aaaa, și am văzut că apare din nou schema asta cu afacere, cu listare, e ciudat rău, pe cuvânt dacă mai înţeleg ceva. Culmea e alta, că cei doi l-au susţinut pe Negoiţă”, a încheiat Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

Dinamo a ajuns în Spania

Lotul echipei Dinamo București a ajuns în cantonamentul din Spania de la Benahavis, dar elevii lui Dusan Uhrin au avut parte de o surpriză neplăcută. ”Câinii” au fost întâmpinați cu o temperatură de doar 13 grade Celsius, iar jucătorii le-au cerut gazdelor să dea drumul la căldură în camere.

Dinamo poate să îşi schimbe proprietarul în acest început de an. Ionuţ Negoiţă a primit o scrisoare deschisă de la un fond de investiţii din Emiratele Arabe Unite care îşi arată disponibilitatea de a cumpăra clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Din informaţiile FANATIKgrupul este condus de Tahoon Nimer.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri