Sport
notix pixel id

Dănuț Lupu explică decăderea lui Deian Sorescu. ”Trebuia să se întâmple asta. Mai mult de atât nu poate să crească”

Dinamo este în criză profundă, iar acest lucru poate fi pus și pe seama decăderii fostului căpitan Deian Sorescu. Legenda roș-albilor, Dănuț Lupu știe unde au greșit conducătorii clubului.
01.11.2021 | 13:09
Dănuț Lupu explică decăderea lui Deian Sorescu. ”Trebuia să se întâmple asta. Mai mult de atât nu poate să crească”
Dănuț Lupu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După un început de sezon impresionant, în care a marcat 5 goluri în primele trei etape, Deian Sorescu a intrat pe o pantă descendentă și odată cu el întreaga echipă.

Dinamo nu a mai câștigat un meci în Liga 1 Casa Pariurilor din 2 august, etapa a treia, și are cea mai slabă apărare din primul eșalon. Dănuț Lupu știe prin ce trece fotbalistul.

Dănuț Lupu: ”E greu după ce ai avut ofertă”

Legenda dinamovistă îl apără pe fotbalistul care era căpitanul echipei la startul actualului campionat. Dănuț Lupu a dezvăluit că a insistat pe lângă oficialii clubului să-l lase să se transfere în străinătate.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, încă din luna august, că Deian Sorescu este pe radarul mai multor cluburi din străinătate, iar una dintre acestea era din Polonia, pe o sumă frumoasă pentru Dinamo.

”Când Dinamo avea ofertă de 6-700 de miii de euro și am zis că trebuie să-i dea drumul, toată lumea a zis că sunt nebun. E normal să vinzi un jucător când are o perioadă bună.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât nu poate să crească. Eu mi-aș dori să își revină. Când știa că poți avea un contract de 20-30.000 de euro e greu să joace pe 4-5.000 de euro”, a declarat Dănuț Lupu la Pro X.

Pe lângă ofertele din străinătate, Deian Sorescu a fost dorit și de Mihai Stoica la FCSB, oferta roș-albaștrilor cifrându-se la cea enunțată de Dănuț Lupu, 700.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Noua campanie de achiziții a lui Dinamo este una greșită în opinia lui Dănuț Lupu

Fostul mijlocaș al roș-albilor și al echipei naționale nu este de acord nici cu ultimele transferuri pe care Dinamo le-a parafat. În opinia fostului fotbalist noii-veniți nu pot ajuta în acest moment echipa din Ștefan cel Mare.

”Nu poți să aduci jucători liberi de contract, care nu joacă de 6 luni, ca să te ajute. Eu aș fi continuat cu acei copii, care puteau crește. Mai rău de atât nu ar putea fi.

ADVERTISEMENT

Jucătorii străini pleacă. Ce faci cu acei copii? Asta e cea mai mare problemă a lui Dinamo. Nu s-a dat încredere tinerilor.

Suntem într-o situație extrem de grea? Mai rău de atât nu se poate. Dacă aduci străini și retrogradezi, nu-i distrugi pe acești copii?”, a mai spus Lupu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik