Fotbal intern

Dănuț Lupu despre numirea lui Mircea Rednic: ”E cel mai bun antrenor pentru Dinamo”

13.10.2018 | 11:46
Danut Lupu despre numirea lui Mircea Rednic E cel mai bun antrenor pentru Dinamo

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a vorbit pentru FANATIK.RO despre numirea lui Mircea Rednic în funcția de tehnician al echipei Dinamo București. El consideră că ”Puriul” este cel mai bun antrenor pe care îl pot avea ”câinii”, dar i-a criticat pe conducătorii clubului pentru felul în care s-au comportat cu Claudiu Niculescu.

”E dureros ce i s-a întâmplat lui Claudiu la câte a făcut omul ăsta pentru Dinamo. Negoiță habar nu are că Niculescu și-a pus o Oltenie întreagă în cap ca să vină la Dinamo, iar de trofee câștigate nu mai are rost să vorbim. Niculescu a fost umilit de Negoiță, Bălănescu și David, dar acolo sus e un Dumnezeu. Să le fie rușine”, a spus fostul jucător dinamovist.

Mircea Rednic salută galeria echipei Dinamo București
Mircea Rednic salută galeria echipei Dinamo București

Dănuț Lupu despre numirea lui Mircea Rednic: ”Și-a făcut contract beton”

”Stați liniștiți că strâmbul tot strâmb este. Însă de data asta a fost șmecher rău. Și-a făcut un contract beton. Chiar își dorește să îl dea Negoiță afară după două etape la fel ca pe Claudiu. Dar Mircea și-a făcut contract tare. Recunosc că e cel mai bun antrenor pe care îl putea avea Dinamo”, a mai spus Dănuț Lupu pentru FANATIK.RO după ce Mircea Rednic a fost numit antrenor la Dinamo București.

Claudiu Niculescu este prezent la meciul amical pe care Dinamo București îl joacă acum la Ștefănești, dar a refuzat să stea pe banca tehnică. După-amiază, el va merge la hotelul Rin pentru a-și rezilia contractul, după doar trei meciuri în care a fost antrenorul ”câinilor”.

Mircea Rednic a confirmat pentru FANATIK.ROse află în discuții avansate pentru preluarea funcției de antrenor principal la Dinamo București pentru a patra oară în carieră. ”Puriul” a menționat că nu a semnat nimic deocamdată și mai multe detalii va putea da la începutul săptămânii viitoare.