Lupu, înţepături la Miriuţă: "Nu cred că un antrenor nu poate accepta un jucător ca Torje"

dinamo, liga 1, gabi torje, danut lupu

Gabi Torje este dorit de FC Dinamo Bucureşti, iar Dănuţ Lupu a comentat într-un mod inedit eventuala revenire în Liga 1 a mijlocaşului.

Dănuţ Lupu crede că Vasile Miriuţă nu are cum să nu accepte ca un jucător aşa cum este Gabi Torje, chiar dacă nu a făcut pregătirea de iarnă cu FC Dinamo Bucureşti:

"Nu mi se pare în regulă ca suporterii să facă lotul unei echipe. Oricine şi-ar dori să-l aibă pe Torje, nu trebuie să sune galeria să-l ia. Suntem copii? Ce naiba suntem?! Nu cred că un antrenor care face pregătirea de iarnă cu un lot nu poate accepta un nou jucător, mai ales că e un jucător bun. Va avea nevoie de două săptămâni de acomodare.

"Nu plătesc ei salarii"

Şi eu când m-am întors am avut nevoie de câteva săptămâni de acomodare. Dinamo îl şi ajută pe Torje, nu doar Torje ar ajuta-o pe Dinamo. Trebuie să înţelegem un lucru. Suporterii sunt suporteri, nu sunt antrenori. N-am înţeles, suporterii să înţeleagă un lucru. Ei iubesc şi susţin un club. Nu plătesc ei antrenori şi salarii. Atât!", a zis Dănuţ Lupu.

Şi Florin Bratu a vorbit despre revenirea lui Torje în Ştefan cel Mare: "Dinamo are nevoie de Gabi Torje, dar şi Torje de Dinamo pentru că el e într-un moment al carierei în care trebuie să joace. Atunci când a jucat la Dinamo a arătat caracter, e un lider şi un jucător care poate să îi strângă pe ceilalţi lângă el. În momentul de faţă, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar cred că un lider adevărat lipseşte", a declarat Bratu, potrivit TV Telekom Sport.

Vezi aici ultimele detalii despre venirea lui gabi Torje la FC Dinamo Bucureşti