Lupu, înţepături la Miriuţă: “Nu cred că un antrenor nu poate accepta un jucător ca Torje”

Mirela Apostol   
in Dinamo
31/01/2018, 20:03
Lupu, înţepături la Miriuţă: “Nu cred că un antrenor nu poate accepta un jucător ca Torje”

Dănuţ Lupu crede că Vasile Miriuţă nu are cum să nu accepte ca un jucător aşa cum este Gabi Torje, chiar dacă nu a făcut pregătirea de iarnă cu FC Dinamo Bucureşti:

“Nu mi se pare în regulă ca suporterii să facă lotul unei echipe. Oricine şi-ar dori să-l aibă pe Torje, nu trebuie să sune galeria să-l ia. Suntem copii? Ce naiba suntem?! Nu cred că un antrenor care face pregătirea de iarnă cu un lot nu poate accepta un nou jucător, mai ales că e un jucător bun. Va avea nevoie de două săptămâni de acomodare.

“Nu plătesc ei salarii”

Şi eu când m-am întors am avut nevoie de câteva săptămâni de acomodare. Dinamo îl şi ajută pe Torje, nu doar Torje ar ajuta-o pe Dinamo. Trebuie să înţelegem un lucru. Suporterii sunt suporteri, nu sunt antrenori. N-am înţeles, suporterii să înţeleagă un lucru. Ei iubesc şi susţin un club. Nu plătesc ei antrenori şi salarii. Atât!”, a zis Dănuţ Lupu.

Şi Florin Bratu a vorbit despre revenirea lui Torje în Ştefan cel Mare: “Dinamo are nevoie de Gabi Torje, dar şi Torje de Dinamo pentru că el e într-un moment al carierei în care trebuie să joace. Atunci când a jucat la Dinamo a arătat caracter, e un lider şi un jucător care poate să îi strângă pe ceilalţi lângă el. În momentul de faţă, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar cred că un lider adevărat lipseşte”, a declarat Bratu, potrivit TV Telekom Sport.

Vezi aici ultimele detalii despre venirea lui gabi Torje la FC Dinamo Bucureşti

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.