Sport

Dănuț Lupu, dezamăgit de declarațiile lui Gabi Torje: „N-are sânge în instalaţie!”

Dinamo a suferit, la Sfântu Gheorghe, a zecea înfrângere în actuala ediție de campionat, și a ajuns echipa care a primit cele mai multe goluri în cele 14 etape scurse din actuala stagiune: 33.
01.11.2021 | 20:07
Danut Lupu dezamagit de declaratiile lui Gabi Torje Nare sange in instalatie
ADVERTISEMENT

Sepsi s-a impus cu 4-1 prin golurile marcate de Ștefănescu (în minutele 13 și 21), Mitrea (72) și Fofana (86). Reușita oaspeților a aparținut lui Torje, care a înscris cu un șut plasat, de la 18 metri.

Gabriel Torje nu s-ar mira dacă se va alege praful de Dinamo

La finele partidei, mijlocașul ajuns la Dinamo la începutul lunii septembrie a avut un discurs dur la adresa echipei din Șos. Ștefan cel Mare. „O nouă dezamăgire pentru tot ce înseamnă suflarea dinamovistă, pentru noi ca jucători, staff, conducători, persoanele care stau lângă noi în situația asta grea.

ADVERTISEMENT

Dezamăgim încă o dată și încă o dată, până când, la un moment dat, probabil se va sătura toată lumea, vor pleca și oamenii care ne susțin și se va alege praful de această echipă. Mă bucură prea puțin că am marcat, sunt foarte dezamăgit, chiar mai dezamăgit decât la meciul cu FCSB, când am pierdut cu 0-6.

Atunci eram la început, acum s-au făcut eforturi foarte mari, s-au îmbunătățit condițiile, antrenamentele au fost extraordinare, am avut și semi-cantonament în pauza competițională. Am făcut tot ce a depins de noi, ceea ce se întâmplă la meci e rușinos, nu știu ce să zic”, a declarat Gabi Torje la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Gabriel Torje este convins că lumea nu mai are răbdare cu el și colegii lui

Nu vreau să zic despre nimeni că se supără, toți suntem în aceeași oală, dar cred că principalii vinovați sunt jucătorii pentru că antrenorii s-au tot schimbat, conducătorii au tot venit, noi jucătorii suntem vinovați pentru ceea ce se întâmplă.

Nu ne motivăm, nu avem pic de sânge în instalație în meciurile importante, să demonstrăm că suntem bărbați. Trebuie să fim prieteni și frați în teren, să ne ajutăm 90 de minute, altfel nu vom scoate niciodată barca la mal, pentru că sunt atâtea meciuri consecutive fără victorie și lumea nu mai are răbdare cu noi”, a adăugat Torje.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu se întreabă unde ar fi jucat Gabriel Torje dacă nu exista Dinamo

Replica fostului internațional român Dănuț Lupu, care a jucat la Dinamo în trei perioade (1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001), timp în care a adunat 136 de meciuri și 25 de goluri, nu a întârziat.

Torje trebuia să fie unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo, nu-i dă nimic dreptul să critice acei copii de acolo. Dă o declaraţie… dar dacă nu exista Dinamo el unde juca? Cineva îţi dă o mână şi tu ce faci? Nici el n-are sânge în instalaţie, că dacă avea juca fotbal.

ADVERTISEMENT

Îmi cer scuze faţă de Mircea Rednic, dar nu poţi aduce jucători liberi de contract care să te ajute. Eu i-am dat un sfat. Aş fi continuat cu acei copii, că mai greu decât e acum nu putea să fie.

Dănuț Lupu crede în calitățile atacantului Robert Moldoveanu

Acei copii puteau creşte şi anul viitor să facă ceva. Dacă aduci jucători străini pentru 6 luni, ăia pleacă în vară. Cea mai mare problemă a lui Dinamo e că nu a dat continuitate copiilor. Suntem într-o situaţie extrem de grea.

Mai rău de atât se poate întâmpla? Doar să retrogradezi. Dacă aduci jucători şi retrogradezi, nu nenoroceşti aceşti copii pe care-i ai? Eu cred că Moldoveanu dacă i s-ar da încredere şi s-ar lucra la psihicul lui… are calităţi extraordinare”, a spus Dănuţ Lupu, la Pro X.

Umătorul meci pentru Dinamo este acasă, împotriva lui CFR Cluj

Pentru Dinamo, urmează meciul din ultima etapă a turului Ligii I, pe 7 noiembrie, de la ora 18.30, când va primi replica liderului campionatului CFR Cluj. În prima etapă din retur va juca în deplasare, cu FC Voluntari, una dintre cele două formații (alături de Academica Clinceni) pe care „câinii” le-au învins în acest sezon.

ADVERTISEMENT
Tags: