ADVERTISEMENT
Sport

Dănuț Lupu îi ceartă pe fanii lui Dinamo: „Nenorociți 22 de jucători?”. Complot de distrugere al clubului? „Negoiță a refuzat 7 milioane de euro”

Dănuț Lupu i-a certat pe fanii lui Dinamo și a lansat o teorie de distrugere a clubului, spunând că Ionuț Negoiță a refuzat o ofertă de 7.000.000 de euro pentru vânzarea echipei.
Autor: Andrei Șchiopu | 01.07.2021 | 21:17
Dănuț Lupu îi ceartă pe fanii lui Dinamo: „Nenorociți 22 de jucători?”. Complot de distrugere al clubului? „Negoiță a refuzat 7 milioane de euro”
Dănuț Lupu îi ceartă pe fanii lui Dinamo: „Nenorociți 22 de jucători?”. Complot de distrugere al clubului? „Negoiță a refuzat 7 milioane de euro”. Sursă foto: digisport.ro

Dănuț Lupu i-a certat pe fanii lui Dinamo, pe care îi acuză că îi „nenorocesc” pe jucători, fără să uite să îi aprecieze pentru eforturile depuse pentru salvarea clubului, însă e de părere că jucătorii suferă enorm.

ADVERTISEMENT

Totodată, Dănuț Lupu a lansat și o teorie a conspirației de distrugere a clubului, spunând că Ionuț Negoiță a refuzat o ofertă de 7.000.000 de euro pentru vânzarea clubului.

Dănuț Lupu îi ceartă pe fanii lui Dinamo

Dănuț Lupu i-a certat pe fanii lui Dinamo și le aduce în vedere starea financiară a jucătorilor: „Nu mai văd nimic la Dinamo. Îmi pare rău pentru jucătorii care s-au chinuit anul trecut. Mi se pare o bătaie de joc. Au stat, au strâns puncte, au tras tare, iar acum ce .

ADVERTISEMENT

Sunt de acord cu suporterii, jos pălăria în fața lor, dar ce le faceți jucătorilor, care au familie și copii. Iubești Dinamo, dar nenorocești 22 de jucători?”.

„Cine mai ia jucătorii dacă echipa a intrat în insolvența. Suporterii rămân, ei iubesc Dinamo, dar jucătorii ăia pierd 50-60.000 de euro, pentru ce și-au rupt picioarele pentru echipa asta?

ADVERTISEMENT

Cine să le mai spună, lumea nu mai strânge bani. Li s-a promis mereu lucruri. Jos pălăria în fața fanilor, dar trebuie să se gândească și la familiile jucătorilor. Decât să rămân cu jucători de 2-3.000 și să mă bată toți, mai bine pun lacătul și termin tot.

La fotbalul nu merge pe crezute, acolo le promiți jucătorilor un leu, le dai acel leu, nu merge pe crezute. Ce făceau dacă în ultimele 6-7 etape, jucătorii nu se mai prezentau și echipa retrograda. Ce mai făceau? Sunt suporterii mai importanți decât jucătorii la o echipă”, a mai spus Dănuț Lupu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Negoiță a refuzat o ofertă de 7 milioane de euro pentru Dinamo!”

Dănuț Lupu a vorbit despre o ofertă de 7.000.000 de euro, pe care Ionuț Negoiță a refuzat-o, considerând că se vrea distrugerea lui Dinamo: „Lor le trebuie 200.000 de euro fond de salarii în fiecare lună. În afară de Săftica, ei plătesc tot.

Și pe Dinamo dacă joacă, trebuie să plătească. Neavând niște prețuri colosale, întrebați să vedeți ce datorii au către clubul Dinamo”.

ADVERTISEMENT

„Haideți să gândim puțin liniștiți. Dacă tot nu dai niciun ban, de ce aduci jucători pe salarii imense și nu plătești nimic? Ce, suntem copii? Spaniolul dacă vrea să vândă echipa, nu poate fără acordul lui Negoiță.

Tu îmi vinzi mie un bun, dar îmi treci clauză că nu pot să-l vând. Negoiță a avut ofertă de 7 milioane de euro pe Dinamo, de la un grec, dar a refuzat. Nu a vândut!”, a mai spus Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1