Fotbal intern

Dănuț Lupu îi cere demisia lui Florin Prunea: ”Ce naiba mai stai la Dinamo? Chiar nu îți este rușine?”

20.12.2019 | 21:51
Danut Lupu ii cere demisia lui Florin Prunea Ce naiba mai stai la Dinamo Chiar nu iti este rusine
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al echipei Dinamo București, Dănuț Lupu, îi cere demisia actualului președinte Florin Prunea, după ce ”câinii” sunt foarte aproape să rateze play-off-ul pentru al treilea sezon consecutiv.

Dănuț Lupu îi cere demisia lui Florin Prunea: ”Ne umple pe toți de penibil”

”Nu îmi dau seama ce este în mintea lui Negoiță. Omul ăsta chiar nu realizează cui a putut să îi dea pe mână Dinamo? Acest Prunea ne umple pe toți de penibil și văd că el nu își asumă nimic. Devenim penibili rău de tot”, a spus Lupu pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Prunea, băiatule, ce naiba mai stai la Dinamo? Chiar nu îți este rușine? Nu ai pic de demnitate? L-ai aruncat din barcă pe Neagoe la prima strigare și l-ai adus pe Uhrin. Crezi că nu știu ce vrăjeli le-ai băgat în cap suporterilor?”, a declarat Dănuț Lupu care i-a cerut demisia lui Florin Prunea.

”Ai profitat de Neagoe că este bolnav doar ca să te pui tu bine cu suporterii”

”Cum crezi că se simțea Geană când te vedea la televizor ce spui și cum vorbești de Uhrin? Ai profitat de omul ăla că este bolnav doar ca să te pui tu bine cu suporterii pentru că știai că ei nu îl înghițeau pe Neagoe”, și-a continuat Lupu tirada.

ADVERTISEMENT

”Apoi ai adus tot felul de jucători care nu au pic de valoare. Dă-ți demisia dacă ai demnitate! Dacă Negoiță nu realizează că Prunea duce Dinamo în cap, atunci Dinamo o să mai stea alți trei ani în play-out Îmi pare rău că spun acest lucru, dar asta este realitatea”, a afirmat Lupu.

”Se agață de scaun doar pentru salariul ăla mare”

”Prunea se agață de scaun doar pentru salariul ăla mare pe care îl are la Dinamo. Nu mă interesează că o să îi sară unul sau altul în apărare, dar dacă dinamoviștilor adevărați le place în ce hal a ajuns Dinamo cu Prunea la conducere, atunci ne merităm soarta”, a încheiat Lupu.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când Dănuț Lupu îl atacă virulent pe Florin Prunea. În urmă cu mai puțin de două săptămâni, Lupu s-a luat de președintele lui Dinamo pentru salariul mare pe care îl primește de la Ionuț Negoiță.

Dinamo, șanse reduse pentru play-off

Dinamo a fost învinsă în deplasare de FC Botoșani, scor 0-1, în primul meci al etapei a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Alexandru Câmpanu în minutul 90+1, la prima atingere de balon.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eșec, Dinamo are  şanse minime să mai prindă un loc de play-off. FANATIK îţi prezintă programul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru ultimele patru etape din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT