Sport

Dănuț Lupu îi pune la punct pe ultrașii FC U Craiova: „Suporterii își iau cam multe «grade»! Le-am dat importanță!”. Exclusiv

Dănuț Lupu, fost component al naționalei României, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre scandalul dintre suporteri și conducerea FC U Craiova.
09.12.2021 | 22:02
Danut Lupu ii pune la punct pe ultrasii FC U Craiova Suporterii isi iau cam multe grade Leam dat importanta Exclusiv
ADVERTISEMENT

Conducerea FC U Craiova se află într-un adevărat război cu suporterii, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de formația olteană. Din cauza acestui scandal, patronul Adrian Mititelu jr. a anunțat că va vinde clubul.

În acest moment, FC U Craiova se află pe locul 14 din Liga 1, cu 15 puncte obținute după 18 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu îi pune la punct pe ultrașii FC U Craiova

Fostul fotbalist nu este de acord cu atitudinea suporterilor FC U Craiova și susține că au depășit limita în ceea ce privește criticile aduse familiei Mititelu.

Totodată, Dănuț Lupu atrage atenția la faptul că FC U Craiova a făcut foarte multe transferuri de jucători neinspirate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care echipa nu are rezultatele scontate.

ADVERTISEMENT

„Acolo ar fi trebuit apreciați oamenii aceia. Până la urmă, au băgat banii lor, au făcut ce au crezut ei că e mai bine. Nu cred că își dorește Mititelu să nu câștige.

Îi mai trebuie și jucători, sunt foarte mulți aduși de x și de y. Într-adevăr, e deranjant să fii înjurat și criticat, atâta timp cât pe banii tăi încerci să faci ceva.

ADVERTISEMENT

Asta cu suporterii e o problemă mai delicată. Eu cred că suporterii deja au început să-și ia cam multe «grade». Asta e peste tot în țară. Jos pălăria în fața suporterilor, dar fii suporter și atât”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Dănuț Lupu: „Le-am dat cam multă importanță suporterilor!”

„Nu poți să comanzi tu pe banii cuiva. Dacă vreau să-mi fac o fabrică de mașini și fac o mașină cu o aripă puțin strâmbă, o fac eu, că eu plătesc. Dacă vrei, cumperi mașina aia, dacă nu, nu o cumperi. Vrei să mergi la echipa aia să o susții, o susții, nu vrei, stai acasă.

ADVERTISEMENT

Dacă te duci la o piesă de teatru și nu-ți place Arșinel, ce faci? Îl schimbi pe Arșinel și îl pui pe altul? Nu, te ridici și pleci. Eu cred că le-am dat cam multă importanță suporterilor.

Suporterii ar trebui să se gândească că au și ei partea lor de vină pentru faptul că oame: nii nu mai bagă bani în fotbal. Să vină și să bage bani pentru a fi înjurați? De ce?”, a mai spus Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu: „În secunda unu va renunța la echipă!”

În încheiere, Dănuț Lupu spune că, în opinia sa, Adrian Mititelu jr. chiar plănuiește să vândă clubul FC U Craiova, iar acest lucru se va întâmpla, dacă va primi suma de bani pe care și-o dorește.

„Dacă va găsi pe cineva care să-i dea banii, pe care cât de cât îi dorește, cred că în secunda unu va renunța la echipă”, a încheiat Dănuț Lupu.

În următoarea partidă de campionat, FC U Craiova o va întâlni, acasă, pe Academica Clinceni. Meciul este programat vineri, la ora 17:30.

  • 7.29 milioane de euro este cota lotului FC U Craiova, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT