Dănut Lupu îl atacă pe Lupescu, printr-un prieten comun! ”Ar trebui demis şi Mircea Lucescu?”

Filon Stan   
in Fotbal intern
17/04/2018, 14:11
Dănut Lupu îl atacă pe Lupescu, printr-un prieten comun! ”Ar trebui demis şi Mircea Lucescu?”

Fostul internaţional român Dănuţ Lupu nu este deloc de acord cu ultimele declaraţii făcute de Ionuţ Lupescu, candidat la conducerea Federaţiei Române de Fotbal, la adresa lui Mihai Stoichiţă. Lupescu a spus că l-ar da afară pe Stoichiţă, directorul  tehnic al FRF, pentru că a făcut campanie pentru Răzvan Burleanu, actualul şef FRF. 

“Am văzut că Lupescu a declarat despre Stoichiţă că-l va da afară pentru că în loc să se ocupe de partea tehnică, el i-a făcut campanie electorală lui Răzvan Burleanu. Păi, dacă e să o luăm aşa, înseamă că federaţia din Turcia ar trebui să-l dea afară pe Mircea Lucescu pentru campania pe care i-a făcut-o lui Ionuţ Lupescu. Sau Atletico să procedeze la fel cu Florin Răducioiu. Am dreptate?”, a afirmat Lupu, la o emisiune de televiziune. 

Lucescu a scos ce e mai bun din Dănuţ Lupu

Ajuns la 51 de ani, Dănuţ Lupu a jucat de 14 ori pentru naţionala României. El a fost antrenat de Lucescu în două perioade ale carierei, la Dinamo şi la Rapid, şi mereu s-a spus despre relaţia dintre cei doi că l-a ajutat pe Lupu să dea cel mai bun randament. De altfel, cei doi au rămas şi buni prieteni. 

Închide ×