Fotbal intern

Dănuț Lupu îl distruge pe președintele David: „El conduce clubul? Dacă-i arăți în poză Dinamo al lui Mircea Lucescu, zice că e Steaua 86!”

24.09.2018 | 17:48
Danut Lupu il distruge pe presedintele David El conduce clubul Dacai arati in poza Dinamo al lui Mircea Lucescu zice ca e Steaua 86
Echipa Dinamo pregătită de Mircea Lucescu din care făcea parte şi Dănuţ Lupu

Dănuț Lupu îl distruge pe președintele David. Fostul mare internaţional a afirmat pentru FANATIK.RO că îi transmite preşedintelui clubului Dinamo să nu îi mai pronunţe numele niciodată în viaţa lui.  Alexandru David i-a răspuns ironic lui Dănuţ Lupu după ce fostul internaţional îl atacase pe preşedintele lui Dinamo. Unul dintre cei mai buni mijlocaşi pe care i-a avut fotbalul românesc afirmase că gruparea din Ştefan cel Mareare nevoie de conducători buni, nu de cei care sunt acum în fruntea clubului.

Lupu l-a mitralitat pe David!

Contactat de către FANATIK,RO, Dănuţ Lupu, fostul mare internaţional, nu a stat prea mult pe gânduri şi a dat de pământ cu Alexandru David. “E ultimul foc de avertisment pe care i-l dau lui David. Îl sfătuiesc să stea în banca lui şi să nu îmi mai pronunţe niciodată numele. Dar cine este acest David? Voi aţi auzit de Alexandru David? Eu am auzit de unul care era ziarist pe nume Alexandru David, nu de conducător de club. El e o glumă de conducător. Vreau să îl întrebaţi pe acest ziarist David la câte meciuri ale lui Dinamo a fost prezent în calitate de conducător al acestui club? Dacă nu îşi aduce aminte atunci vă spun eu: la două. Atât! În deplasare nici nu mai are rost să vorbim,

Dar ca să vă daţi seama cine conduce Dinamo vreau să vă mai spun că dacă îi arătaţi o poză lui David cu echipa Dinamo a lui Mircea Lucescu o confundă cu Steaua 86, dar să mă mai recunoască şi pe mine…. Vă dau scris că aşa este. Ăsta este Alexandru David. Nu are nici o treabă cu fotbalul. Mare minune dacă nu zice că nea Mircea Lucescu este nea Imi Ienei. Cam ăstia sunt acum conducătorii de la Dinamo, iar noi ne mirăm de ce a ajuns Dinamo în halul ăsta”, a spus Lupu.

Dănuţ Lupu îl atacă dur pe preşedintele lui Dinamo, Alexandru David: “M-a sunat doar o singură dată!”

Dănuţ Lupu a lămurit şi faza cu telefoanele pe care Alexandru David a spus că i le-a dat dar nu l-a găsit în birou. “M-a sunat pe mine David în birou şi nu m-a găsit? Păi, băi, nea Davide, vezi că în birou nu aveam telefon fix, iar numărul meu de mobil nici nu îl ştii. De acest David am fost sunat doar o singură dată când mi-a reproşat că fac declaraţii în presă care nu le convin conducătorilor de la Dinamo. M-a sunat pe telefonul meu mobil. Cred că dăduse 10 telefoane ca să îmi facă rost de număr“, a încheiat Lupu.