Fotbal intern

Dănuț Lupu îl execută pe Adrian Mihalcea după Dinamo – FCSB 0-3: ”E o pălărie prea mare pentru el”

26.06.2020 | 14:55
Danut Lupu il executa pe Adrian Mihalcea dupa Dinamo  FCSB 03 E o palarie prea mare pentru el
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Dănuț Lupu l-a criticat vehement pe antrenorul Adrian Mihalcea după meciul Dinamo – FCSB 0-3, din prima manșă a semifinalelor Cupei României.

”Încerc să trec peste ziua de ieri, ziua meciului derby. Nu e problema că ne-a bătut Steaua, problema e că ne-au bătut niște copii”, a declarat Lupu.

ADVERTISEMENT

”Aș fi vrut să văd altă mentalitate la jucători. Să pui un căpitan de echipă un puști nu cred că e ok. Fiecare antrenor face ce poate. Nu știu dacă a fost alegera lui…”, a spus el.

Adrian Mihalcea, luat în vizor de Dănuț Lupu după Dinamo – FCSB 0-3

Dănuț Lupu a continuat să-l critice pe Adrian Mihalcea pentru alegerile făcute în derby-ul Dinamo – FCSB 0-3 și consideră că antrenorul nu este pregătit să facă față unei astfel de provocări,de a sta pe banca tehnică a ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

”Un antrenor mare e un pedagog foarte bun. Nu cred că era momentul pentru Mihalcea să vină la Dinamo. E o pălărie prea mare pentru el. N-are experiență și nu avea rost să vină la Dinamo în acest moment greu”, consideră Lupu.

”Bălănescu ar fi fost bun de antrenor la Dinamo… Lucescu și Dinu au creier, nu ar veni la Dinamo acum! Nu sunt de acord ca un antrenor să dea bani la club. Nu e normal!”, a afirmat fostul mijlocaș dinamovist pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Nu există niciun jucător cu caracter la Dinamo! Nimeni nu știe lucrul ăsta la Dinamo. Ar trebui să se trezească, dar nu cred. Unii dintre ei cred că merită să joace în B. Suporterii au prelungit agonia, dar nu cred că vor duce la capăt acest proiect. Îmi pare rău să spun asta”, a încheiat Lupu.

Într-o altă intervenție pentru Agerpres, Dănuț Lupu a acuzat lipsa unui lider de naționalitate română, dar și instabilitatea financiară: ”Lotul lui Dinamo nu arată rău. Dar jocul e aşa cum e poate din cauza faptului că nu există un lider român în acea formaţie, care să fie ‘cocoş’”.

ADVERTISEMENT

”Până la urma urmei, când ai probleme cu banii, când nu ai o stabilitate şi nu ştii ce îţi oferă ziua de mâine e cam greu să te gândeşti doar la fotbal. Gândeşte-te că sunt 4 luni de când nu îţi iei salariul”, a menționat Lupu.

Dinamo a fost învinsă de FCSB, scor 3-0, în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Golurile ”roș-albaștrilor” au fost marcate de Adrian Popa 33, Darius Olaru 75 și Cristian Dumitru 83. În timp ce oferea interviul de la finalul meciului, Ricardo  Grigore a izbucnit în lacrimi, el fiind un jucător crescut în Ștefan cel Mare. Căpitanul a avut nevoie de câteva momente pentru a-și reveni.

ADVERTISEMENT