Sport

Dănuț Lupu, ironic cu Iuliu Mureșan și Dario Bonetti: „Și eu vreau 5.000 de euro și spun că salvez echipe!”. Nici fanii nu au scăpat

Dănuț Lupu a fost ironic la adresa lui Iuliu Mureșan și Dario Bonetti.
14.07.2021 | 20:26
Danut Lupu ironic cu Iuliu Muresan si Dario Bonetti Si eu vreau 5000 de euro si spun ca salvez echipe Nici fanii nu au scapat
ADVERTISEMENT

Fostul jucător legendar al „câinilor” este de părere că pentru salvarea clubului, ar fi fost nevoie să fie chemați doar dinamoviști adevărați, amintind și de trecutul lui Iuliu Mureșan de la CFR Cluj.

Dănuț Lupu a continuat și a vorbit și despre suporterii din programul DDB, cărora le-a transmis în urmă cu un an că planul lor nu va avea finalitate, însă ei nu l-au ascultat.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan, directorul executiv al grupării din Ștefan cel Mare, a declarat de sâmbătă pentru FANATIK că locul lui Dusan Uhrin va fi luat de Dario Bonetti.

Dănuț Lupu, ironic la adresa lui Iuliu Mureșan și Dario Bonetti

Dănuț Lupu a fost ironic la adresa lui Iuliu Mureșan și Dario Bonetti, despre care spune că nu trebuiau chemați pentru a salva Dinamo, în loc lor ar fi trebuit să fie aduși dinamoviști adevărați:

ADVERTISEMENT

„Cine putea să-l pună pe Bonetti în afară de suporterii DDB. Din câte știu eu, sunt trei domni care conduc: domnul Elias, Tararache și Anghel. Iuliu Mureșan e un administrator, în paranteză spus, cu respect, dar e ca și cum m-aș fi dus eu să salvez Clujul. Un om care a luptat cu Dinamo toată viața, a ajuns să salveze Dinamo, vi se pare normal?

Eu cred că Dinamo ar fi putut să fie salvată de un dinamovist, nu de un . Și eu vreau să am 5.000 un salariu liniștit undeva și spun de mâine că salvez Steaua.

ADVERTISEMENT

Eu îmi doresc din suflet ca Șerdean să aibă dreptate, dar în ritmul ăsta… chiar stau și mă gândesc cine a condus Dinamo și uitați cine a condus Dinamo în ultimul timp”.

„În afară de doi jucători care au fost plătiți la zi, nu înțeleg, echipa nu a jucat cu doi jucători.

ADVERTISEMENT

Le-ai promis jucătorilor, ți-ai bătut joc de 20 de familii și ai băgat echipa în insolvență și după le-ai spus că nu le dai banii.

Vreți să vă spun ceva? Și eu acum 15 ani făceam minuni, acum nu. Unde a fost Bonetti alături de el? Chiar nu se găsea nimeni din foștii dinamoviști să antreneze?”, a mai spus Dănuț Lupu, la TV DigiSport.

„Mi-e greu să cred că se salvează echipa!”

Dănuț Lupu a continuat și nu crede că Dinamo se îndreaptă spre o salvare: „Repet, și domnul Mureșan și domnul Bonetti au venit să salveze Dinamo, la ceea ce se întâmplă mi-e greu să cred că se salvează echipa.

Am o întrebare pentru domnii de la DDB! Dacă o să ne bată toți cu 3,4-0, nu ne facem de rușine? Eu când le-am spus că ce vor ei să facă, e o moarte sigură, m-au înjurat un an de zile”.

„I-a mai făcut un an contract, că au crezut că lui Fabbrini o să-i vină o ofertă, dar la ce a făcut la Dinamo. Mă doare un genunchi, dar driblez și eu acum, ce să mai…

Credeți că se duce Sorescu la FCSB? Eu vă întreb altceva, eu îi doresc copilului să meargă în străinătate să joace”, a mai spus Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT