Fotbal intern

Dănuț Lupu, necruțător cu unul dintre oamenii de bază de la Dinamo: ”E egal cu zero!”

09.02.2021 | 16:15
Danut Lupu necrutator cu unul dintre oamenii de baza de la Dinamo E egal cu zero
ADVERTISEMENT

Ultimele rezultate ale lui Dinamo, înfrângeri cu FCSB și U Craiova, au stârnit un val de critici la adresa jucătorilor lui Jerry Gane. Fostul mijlocaș al ”Câinilor roșii”, Dănuț Lupu l-a luat în vizor pe Diego Fabbrini.

Dănuț Lupu a fost unul dintre fotbaliștii cu ”gleznă fină” ai României. Posesor al unei tehnici de invidiat, fostul mijlocaș al lui Dinamo și al echipei naționale îl consideră pe italian unul dintre principalii vinovați pentru rezultatele echipei.

ADVERTISEMENT

Titular de drept la Dinamo, Fabbrini se remarcă adesea prin artificiile tehnice însă, în opinia lui Lupu acțiunile lui sunt sterile și nu dau consistență jocului roș-albilor.

Lupu: ”Nu e suficient să driblezi”

Analizând jocul dinamoviștilor de la Craiova, pierdut de ”câini” cu 0-1, fostul internațional al României a fost necruțător cu Diego Fabbrini pe care l-a acuzat că ”nu face nimic” pentru echipă.

ADVERTISEMENT

”Majoritatea vorbesc că driblează. Da, mă, driblează, dar e egal cu zero! Nu dă pase decisive, nu scoate lovituri de la 11 metri, nu face nimic, doar driblează și pierde mingea. Nu e util echipei.

Nu am nimic cu el. Dacă eram antrenor, juca două minute la mine. E tehnic, driblează, dar driblează lateral. De când e la Dinamo nu a dat două pase de gol”, a spus Lupu, la Look Sport.

ADVERTISEMENT

Gane încă are răbdare

Și antrenorul Jerry Gane a avut să-i reproșeze italianului anumite lucruri după eșecul din Bănie, dar a lăsat să se înțeleagă că nu-l va scoate pe Fabbrini din garnitura de bază.

”Mă așteptam mai mult de la Fabbrini, mă așteptam să scoată adversar din joc, ceva. Nu am ce să-i reproșez din punct de vedere al atitudinii. Am suferit la finalizare și cu FCSB și cu Universitatea, e clar, dar nu avem timp de lamentări, vine meciul de Cupă, cu FCSB, de miercuri, apoi Sepsi”, a spus tehnicianul lui Dinamo, după înfrângerea de la Craiova.

ADVERTISEMENT

Dinamo o va înfrunta pe FCSB, miercuri, în optimile Cupei României. Roș-albii nu au mai câștigat un ”Derby de România” din februarie 2020. Atunci Dinamo s-a impus cu 2-1, într-un meci de campionat.

ADVERTISEMENT