Fotbal intern

Dănuţ Lupu l-a bătut pe patronul lui Panathinaikos! “De-asta m-au băgat la puşcărie!”

L-a bătut pe unul din cei mai bogaţi oameni ai lumii şi a ajuns la închisoare! Aventura incredibilă a lui Dănuţ Lupu la Panathinaikos
16.02.2018 | 19:14
Danut Lupu la batut pe patronul lui Panathinaikos Deasta mau bagat la puscarie

Dezvăluiri incredibile făcute de Dănuţ Lupu din tinereţea sa tumultoasă. Lupu a fost arestat în Grecia, pe vremea când juca la Panathinaikos (1991), acuzaţia fiind că este chiar capul unei reţele de hoţi români. Numai că, acum, Lupu afirmă că totul a fost o înscenare făcută de Yiorgos Vardinogiannis, patronil clubului, după ce Lupu l-ar fi lovit pe acesta! 

“Am primit o lecţie. Poate că şi eu, dacă eram al şaptelea om din lume la bani şi să dea cineva în mine, poate şi eu aş fi făcut la fel. Am dat fizic în el!  Mă dădeau la televizor în continuu. Eu şi Maradona! Maradona cu drogurile, eu cu hoţii. Am stat trei luni arestat. A fost un fel de suspendare. Când te duci undeva nevinovat, pe dreptatea ta, e cam greu. Am luat un pumn de pastile, am scăpat şi atunci”, a povestit Lupu pentru Telekomsport. 

Lupu: “Am renunţat la bani şi m-au scos”

Yiorgos Vardinogiannis era, într-adevăr, unul din cei mai bogaţi oameni nu doar din Grecia. Cu o avere estimată la 1,6 milarde de dolari, armatorul grec era doar de plăcere patronul lui Panathinaikos. Lupu  povestit şi preţul pe care l-a plătit pentru a fi eliberat. 

” În momentul în care am semnat că nu mai am nicio pretenţie financiară de la Panathinaikos, m-au scos. Mai aveam să iau foarte mulţi bani. Ei nu-mi dăduse niciun ban. Aveam cel mai mare salariu pe care l-am avut vreodată în fotbal!”, a fost declaraţia lui Lupu. 

Tags: