Fotbal intern

Dănuț Lupu pune degetul pe rană în dezastrul de la Dinamo: “Claudiu să aibă grijă! Dacă echipa a fost o rușine, atunci și antrenorul e o rușine!”

09.10.2018 | 14:50
Danut Lupu pune degetul pe rana in dezastrul de la Dinamo Claudiu sa aiba grija Daca echipa a fost o rusine atunci si antrenorul e o rusine

Dănuț Lupu a vorbit pentru FANATIK.RO despre situația dezastruoasă de la Dinamo, care a ajuns pe locul 12 din 14 echipe, în Liga 1, adică pe locul de baraj!

Fostul  internațional român susține că valoarea fotbaliștilor este limitată și îi atrage atenția lui Claudiu Niculescu în legătură cu declarațiile dure pe care le-a făcut la adresa propriilor elevi.

Dănuț Lupu, gluma zilei cu Ionuț Negoiță: “Cred că vrea să construiască un baraj! Lăsați-l să se pregătească de baraj”

Dănuț Lupu îl sfătuiește pe Ionuț Negoiță, omul care conduce din umbră Dinamo, să intervină cât mai rapid la echipă și să schimbe ceva cu adevărat.

Toată țara a văzut rușinea de la Botoșani. Ca să glumesc puțin, domnul Negoiță vrea să construiască un baraj și de asta joacă Dinamo așa. Înainte se pregăteau de Liga Campionilor, acum lăsați-l să se pregătească de baraj! (n.r. râde). E doar o glumă, dar cert este că sunt șase, șapte jucători care ar trebui să plece de acolo

Nu vreau să supăr pe nimeni, dar nu au valoarea necesară pentru a juca la un astfel de club. Nu e vina lor, e vina celor care i-au adus. Ei, săracii, încearcă pe teren, dar nu pot mai mult. Domnul Negoiță trebuie să înțeleagă că nu e suficient pentru jucători să le dai banii pe 10 ale lunii și să le asiguri apă caldă la antrenament… Nu înseamnă că sunt și fotbaliști. E nevoie de mult mai mult! Trebuie să facă orice, să schimbe ceva!“, a declarat Dănuț Lupu pentru FANATIK.RO.

Semnal de alarmă pentru Claudiu Niculescu: “Să scoată echipa din rahat!”

Fostul mijlocaș al “câinilor” i-a transmis un mesaj și actualului antrenor, Claudiu Niculescu, cel care afirmase că este o rușine ce a făcut  Dinamo la Botoșani.

Am văzut ce a declarat și Claudiu (n.r. Niculescu) despre faptul că e o rușine ce a făcut Dinamo. Sfatul meu este să fie puțin mai temperat cu astfel de afirmații. Dacă echipa a fost o rușine, atunci și antrenorul e o rușine! El și Negoiță trebuie să se gândească la soluții pentru a scoate echipa din rahatul în care se află acum.

Lotul lui Dinamo, oricât de slab este, tot e peste ce au Botoșani și Mediaș, spre exemplu. Jucătorii au intrat într-o pasă dificilă și au nevoie de sprijin pentru a ieși la suprafață. Poate că încă nu au trecut peste despărțirea de Bratu, poate că lucrurile și atmosfera în vestiar nu sunt cele care trebuie…

Nu e cea mai mare dramă din lume locul de acum. Dacă ajungi în play-out, nu mai contează dacă o faci de pe 7 sau de pe 11. Ăsta e nivelul actual al fotbaliștilor de la Dinamo. Steaua ce a făcut? A luat bătaie de la Chiajna! Ce să mai zici atunci?“, a încheiat Lupu pentru FANATIK.RO.

Claudiu Niculescu antrenor Dinamo
Claudiu Niculescu in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe