Sport

Dănuț Lupu, reacție „acidă” după ce Dinamo a urcat pe loc de baraj: „E jenant! Dacă strângeam 11 de pe stradă, îi băteam și noi pe Mediaș!”. Exclusiv

Dănuț Lupu, fostul mijlocaș al lui Dinamo, a avut o reacție „acidă” după ce formația roș-albă a urcat în clasament, datorită depunctării celor de la Gaz Metan.
24.02.2022 | 12:58
Danut Lupu reactie acida dupa ce Dinamo a urcat pe loc de baraj E jenant Daca strangeam 11 de pe strada ii bateam si noi pe Medias Exclusiv
Dănuț Lupu, fostul mijlocaș al lui Dinamo, a avut o reacție „acidă” după ce formația roș-albă a urcat în clasament, datorită depunctării celor de la Gaz Metan
ADVERTISEMENT

Gaz Metan a fost penalizată cu încă opt puncte de Comisia de Disciplină a FRF, din cauza datoriilor către fostul antrenor Mihai Teja și staff-ul său, dar și către Ioan Mărginean, fostul conducător al echipei.

Astfel că Dinamo a devansat-o pe Gaz Metan în Casa Pariurilor Liga 1, urcând pe locul 14, care o duce la barajul de menținere în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, reacție „acidă” după ce Dinamo a urcat în clasament

Dănuț Lupu s-a declarat jenat de modul în care Dinamo a urcat un loc în clasament. Însă, în același timp, este conștient de faptul că formația din „Ștefan cel Mare” nu are nicio vină pentru situația în care se află Gaz Metan.

„Mie îmi e jenă, altora nu. Nu contează. Știi cum e, trăim într-o țară în care nu contează… poate să moară și vecinul, important e ca tu să fii bine.

ADVERTISEMENT

E o situație jenantă, că stăm să ne salvăm de la retrogradare, deoarece cad alte echipe. Dar, până la urmă, nici Dinamo n-are vreo vină că celelalte echipe sunt în situația asta.

Îmi doresc din tot sufletul să reușească să se salveze de la retrogradare. Îmi doresc să vină și un investitor, pentru că, dacă nu găsesc, s-ar salva degeaba”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu: „Dacă ne e frică și de baraj, înseamnă că e o problemă foarte mare la echipă!”

Fostul mijlocaș mai spune că, în opinia sa, o echipă din Liga 2 nu poate bate una din primul eșalon, astfel că n-are emoții că Dinamo ar putea să piardă meciul de baraj.

„Acum, dacă ne e frică și de baraj, înseamnă că e o problemă foarte mare la echipă. Nu prea cred că o echipă de Divizia B, la ora actuală, poate să bată o echipă de Divzia A, oricum s-ar chema ea. Nu vreau să mă gândesc, totuși, că Dinamo va pierde meciul de baraj.

ADVERTISEMENT

E greu să faci o echipă cu jucători pe care îi aduci, mai nou, la două săptămâni. S-ar putea ca Flavius Stoican să salveze echipa, dar nu m-ar mira ca, în vară, să vină alt antrenor. Nu mă miră nimic, atâta timp cât nu e o continuitate și nu e liniște. Poți să te aștepți la orice”, a mai spus Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu: „Dacă strângeam 11 de pe stradă, îi băteam și noi pe Mediaș!”

În încheiere, Dănuț Lupu atrage atenția la faptul că dinamoviștii ar trebui „să rămână cu picioarele pe pământ” după ce, etapa trecută, au învins-o pe Gaz Metan cu 4-0.

„Bravo lor că au câștigat etapa trecută, dar, dacă strângeam 11 de pe stradă, îi băteam și noi pe Mediaș. Să fim realiști. Ok, au câștigat cu 4-0, bravo lor. Dar să nu uităm, totuși, cu cine au jucat. Până la urmă, e o victorie de moral.

Acum, nu vreau să fiu puțin răutăcios. Dar, dacă am ajuns să ne comparăm cu Clinceni, ar cam trebui să punem ghetele în cui și să ne căutăm altă meserie. Mă refer la jucătorii care joacă la Dinamo. Ei ar trebui să înțeleagă lucrul ăsta și să se trezească puțin”, a încheiat Dănuț Lupu.

  • 54 de ani are Dănuț Lupu
ADVERTISEMENT