Fotbal intern

Dănuț Lupu, reacție acidă după meciul Poli Iași – Dinamo 1-0: ”S-au adus prieteni cu fotbaliștii”

21.03.2021 | 12:30
Danut Lupu reactie acida dupa meciul Poli Iasi  Dinamo 10 Sau adus prieteni cu fotbalistii
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Dănuț Lupu a avut o reacție acidă după meciul Poli Iași – Dinamo 1-0 și i-a acuzat pe conducătorii ”câinilor” că au transferat jucători fără valoare.

”Câinii” au fost învins de Poli Iași la primul meci de la revenirea pe banca tehnică a lui Gheorghe Mulțescu.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, Vlad Achim a fost  extrem de dur la adresa coechipierilor săi, acuzând o gravă indisciplină în teren. Mijlocaşul a fost secondat şi de Ricardo Grigore, care a recunoscut că echipa nu a pus în practică lucrurile exersate la antrenament.

Reacție incredibilă a lui Dănuț Lupu după Poli Iași – Dinamo 1-0

”Nu putem să îi reproșăm lui nea Gigi nimic, abia a avut 3-4 zile cu jucătorii. Niciun antrenor nu poate să facă minuni în 3-4 zile. Mi se pare că sunt cu pregătirea fizică puțin în urmă, nu practică niciun joc cu care să ne dea speranță, dar cred că nea Gigi o să o scoată la capăt. E un antrenor foarte bun, cu experiență foarte mare”, a fost prima reacție a lui Dănuț Lupu după meciul Poli Iași – Dinamo 1-0.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt supărat pe jucătorii care au fost transferați recent. Aș fi fost supărat dacă aș fi contribuit la aducerea lor. Dar când nu am nicio vină, nu i-am adus eu, ar trebui să răspundă cei care i-au adus. În ultimii doi ani s-au adus mai mult prieteni cu fotbaliștii, nicidecum fotbaliști”, a declarat Lupu la Pro X.

”E o problemă și cu loturile de juniori. Au mari datorii, nu au unde să se pregătească… E greu să te antrenezi două zile pe un teren, trei pe altul. Și la Dinamo, în general, antrenorii care au fost au evitat să joace cu juniorii. Niciun antrenor nu a vrut să riște”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Lui Lupu îi este mai frică de faliment decât de retrogradare

”Lui Contra i s-a spus să ia tineri să îi promoveze și nu a vrut. Ei spun că lucreaza mai bine cu străini decât cu tineri români. E adevărat că trebuie să ai răbdare cu ei, dar au fost două generații extraordinare la Dinamo, care s-au pierdut pentru că nu li s-a dat încredere”, a mai spus Lupu.

”Nu mă gândesc la retrogradare. Nici nu vreau! Mi-e greu să mă gândesc la asta. Am încredere în nea Gigi, în Anton că va reuși să îi strângă pe jucători lângă el. Nici nu vreau să mă gândesc la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât de retrogradare mi-e frică de faptul că suporterii nu vor reuși să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus. Vin alte datorii din urmă și trebuie plătite și alea. E foarte greu”, a încheiat Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT
Tags: