Sport

Dănuț Lupu, scandal-monstru cu suporterii lui Dinamo. Decizia radicală luată de PCH. Update

Dănuț Lupu a atacat în repetate rânduri programul DDB, iar fosta glorie a lui Dinamo nu a fost iertată de suporterii lui Dinamo, care l-au înjurat ca la ușa cortului.
28.08.2021 | 22:44
Danut Lupu scandalmonstru cu suporterii lui Dinamo Decizia radicala luata de PCH Update
ADVERTISEMENT
28-08-2021
19:43

Decizia radicală luată de PCH, după scandalul cu Dănuț Lupu

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că nu va mai susține nicio echipă din cadrul Clubului Sportiv Dinamo, după scandalul pe care suporterii l-au avut cu Dănuț Lupu, la Alexandria, unde „dulăii” au disputat Supercupa României împotriva celor de la Dobrogea Sud, pierdută cu scorul de 19-18.

Potrivit mesajului postat de „câini”, decizia va fi menținută până când CS Dinamo se va dezice, în mod oficial, de Dănuț Lupu.

„Având în vedere ultimele evenimente, Peluza Cătălin Hîldan nu va mai susține vreo echipă din cadrul Clubului Sportiv Dinamo. Din păcate, acest anunț include și echipa de handbal. Această decizie va fi menținută până cand CS Dinamo se va dezice în mod oficial de individul Dănuț Lupu, ca urmare a comportamenului inacceptabil al acestuia față de clubul FC Dinamo și suporterii dinamoviști”, se arată în mesajul postat, pe Facebook, de PCH.

 

Suporterii lui Dinamo au fost prezenți la Alexandria unde „dulăii” au disputat Supercupa României împotriva celor de la Dobrogea Sud, pierdută cu scorul de 19-18.

Fanii și-au vărsat frustarea pe Dănut Lupu, prezent în tribunele sălii, iar fostul mare jucător le-a răspuns ultrașilor cu semne obscene și cuvinte grele, după ce a coborât la marginea terenului.

ADVERTISEMENT

Imagini incredibile de la Alexandria, unde Dănuț Lupu s-a înjurat ca la ușa cortului cu suporterii lui Dinamo

Dănuț Lupu nu a putut suporta injuriile și fluierăturile suporterilor și a coborât în viteză scările până la marginea parchetului pentru a le răspunde suporterilor, deși inițial a vrut să părăsească direct sala.

Conflictul a continuat și după acest incident, iar grupul DDB Italia cere ca fosta glorie dinamovistă să plătească pentru gesturile sale, mai ales că este angajat al Ministerului de Interne: „Este inadmisibil ca un angajat al Ministrului de Interne să le arate semne obscene suporterilor și să mai rămână în vreo funcție!

ADVERTISEMENT

Când reprezinți o instituție precum MAI, ești obligat să ai un anumit comportament chiar și în timpul liber. Cu atât mai mult în cadrul unui eveniment unde ești prezent ca oficial. Clubul Sportiv Dinamo trebuie să se dezică de un astfel de comportament și să se distanțeze de astfel de personaje”, a fost reacția acidă a suporterilor.

Dănuț Lupu a desființat programul DDB cu fiecare ocazie

Dănuț Lupu este unul dintre cei mai mari contestatari ai programului DDB, în care a lovit cu fiecare ocazie: „Tu, DDB, ce ai făcut? Ai băgat echipa în insolvență, dar ți-ai bătut joc de douăzeci de familii! Ai băgat echipa în insolvență și le-ai spus jucătorilor că asta e viața. Aș vrea să-i întreb ceva pe cei de la DDB. Dacă toată lumea ne va da 3-0 sau 4-0, nu ne vom face de rușine? Eu le-am spus că ce încearcă ei să facă e moarte sigură, dar m-au înjurat un an de zile”, a fost doar una dintre declarațiile acide ale lui Lupu.

ADVERTISEMENT

Ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan nu au uitat și nici nu au iertat și au scandat cuvinte grele la adresa lui Lupu: „Bețivule, bețivule!”, „Dănuț Lupu ești o mizerie!” sau „M*ie, Lupule!”.

Dănuț Lupu a jucat 135 de meciuri pentru Dinamo și a marcat 25 de goluri, cucerind și eventul în sezonul 1989-1990. A evoluat nu mai puțin de șase sezoane pentru Dinamo: 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Dănuț Lupu despre programul DDB: „Nu pot reuși mare lucru”

Dănuț Lupu e un om care spune lucrurilor pe nume și nu s-a ferit niciodată să afirme liber ceea ce gândește, chiar dacă opiniile sale au iritat suflarea dinamovistă.

„Chiar stau și mă gândesc cine a condus Dinamo și uitați cine a condus Dinamo în ultimul timp. Îmi doresc să nu se destrame această echipă, dar fără ajutorul unor oameni cu bani, DDB nu poate reuși mare lucru”, a mai declarat în trecut fostul mare jucător.

Va fi mai rău la anul! Sunt foarte mulți care ar vrea să bage bani la Dinamo, dar cui să dai bani? Dinamo nu are bani de deplasări. Nu vreau să intru în discuții cu cei de la DDB. Jos pălăria pentru ce au făcut, dar acum eu nu mai sunt de acord cu ei. – Dănuț Lupu

ADVERTISEMENT