Fotbal intern

Dănuţ Lupu se amuză: “Avem un nou patron la Dinamo! Râd şi curcile de noi”

12.06.2018 | 22:20
Danut Lupu se amuza Avem un nou patron la Dinamo Rad si curcile de noi

Dănuţ Lupu se amuză de situaţia de la FC Dinamo Bucureşti. Fostul scouter al clubului din Ştefan cel Mare a vorbit despre situaţia grea de la echipă şi speră ca Florin Bratu şi Ionel Dănciulescu să poată să facă o echipă combativă pentru următorul sezon.

”Avem un nou patron, să-i spun așa. Îl știu foarte bine, este un băiat extraordinar… Haideți, mă faceți să râd, ce Doamne, iartă-mă! Râd și curcile de noi! Este o chestie pe care domnul Negoiță a hotărât-o, îi respectăm decizia, ăsta este bugetul pentru sezonul viitor. Să sperăm că Bratu și Dănciulescu vor face un lot cât mai bun și că vor salva ce mai este de salvat”, a spus Lupu la un post de televiziune.

Dănuţ Lupu se amuză de situaţia lui Dinamo

Fostul scouter al “câinilor” a vorbit şi despre noul transfer, Mircea Axente:  ”Eu merg pe principiul că atâta vreme cât un antrenor își dorește un jucător anume și-l primește, atunci noi ceilalți nu avem ce comenta. Știți ce frumos dansezi la nuntă când te duci și nu plătești darul? Cam așa a jucat Dinamo în play-out. Va fi o presiune pe ei, va fi normal. Vor reveni și spectatorii la stadion, vor și pierde, și când vor începe să te huiduie fanii, le vor tremura picioarele. Fanii n-au venit în play-out pentru că nu au avut cu cine, dar la anul vom juca iar cu Steaua, Craiova, CFR Cluj, așa că ușor-ușor vor reveni spectatorii”, a spus Lupu.

Dănuţ Lupu se amuză
Dănuţ Lupu se amuză
Tags: