News

Dănuț Mihalache, Swift, l-a imitat pe Gigi Becali pe o melodie BUG Mafia la Românii au Talent. VIDEO

29.03.2019 | 22:09
Danut Mihalache Swift la imitat pe Gigi Becali pe o melodie BUG Mafia la Romanii au Talent VIDEO

Emisiunea Românii au Talent a adus talente adevărate live la Pro TV, în ediţia de vineri, 29 martie, dar şi pe Dănuţ Mihalache, zis şi Swift. Cântăreţi, dansatori, balerini, cu toţii s-au întrecut în celebrul show de televiziune. Un moment care a stârnit ropote de aplauze a fost cel al unui tânăr care a venit cu ceva nou, chiar şi pentru Românii au talent!

Dănuț Mihalache, Swift, l-a imitat pe Gigi Becali pe o melodie a celebrei trupe BUG Mafia

Dănuț Mihalache, care s-a prezentat cu numele de scenă Swift, a făcut spectacol. Tânărul a îmbinat cumva o melodie a celebrei trupe de hip-hop BUG Mafia cu celebrul dans al lui Gigi Becali, care a devenit un fel de marcă înregistrată.

Începutul prestaţiei sale nu a fost extrem de apreciat, deoarece interpretarea melodiei BUG Mafia a fost dezastruoasă, dar publicul a început să reacţioneze pozitiv după ce Swift a început să îl imite pe milionarul din Pipera. Video îl puteţi urmări AICI!

Dănuț Mihalache Swift
i-a facut sa rada pe cei de la Romanii au Talent

“Nu începe cu Mafia dacă vrei să îl imiți pe oier”

“Ideea e foarte tare, nu am mai auzit până acum pe cineva care să-l imite pe Gigi Becali cântând”, a declarat Andi Moisescu. Florin Călinescu însă a fost mult mai cid. “Sigur, cu puțină experiență, nu începe cu Mafia dacă vrei să îl imiți pe oier. Nu știu de tocilari, că eu nu am fost la școală”, a fost comentariul marelui actor aflat acum în jurul Românii au Talent.

La rândul său, Swift a ţinut să le mulţumească celor din juriu, dar şi spectatorilor şi nu numai! “Le mulțumesc fanilor mei de pe Youtube, visul meu este să am mulți abonați”, a spus Dănuț Mihalache. Chiar dacă păreau cuprinşi de numărului artistic al lui Swift, juraţii s-au dovedit a fi o nucă tare, aşadar i-au spulberat visul atunci când au refuzat să îl treacă pe cântăreţ în etapa următoare.