ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Dat AFARĂ de Petrolul, Hoban nu duce lipsă de OFERTE! Cu ce INTERNAŢIONAL ROM N poate fi coechipier!

Ovidiu Hoban a fost exclus din lotul Petrolului după o ceartă cu managerul echipei, Marius Nicolae. În afara acestei măsuri disciplinare, lucrurile îi merg foarte bine mijlocaşului în vîrstă...
Autori: Claudiu Melinte, Silviu Ghering | 02.09.2014 | 14:01
Dat AFARĂ de Petrolul, Hoban nu duce lipsă de OFERTE! Cu ce INTERNAŢIONAL ROM N poate fi coechipier!

Ovidiu Hoban a fost exclus din lotul Petrolului după o ceartă cu managerul echipei, Marius Nicolae. În afara acestei măsuri disciplinare, lucrurile îi merg foarte bine mijlocaşului în vîrstă de 31 de ani. A fost convocat la echipa naţională de Victor Piţurcă pentru meciul din Grecia, iar o echipă din străinătate s-a interesat de serviciile sale.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana Israeului, Hapoel Beer Sheva, a luat legătura cu agentul jucătorului şi discută un eventual transfer. Presa din Israel scrie despre faptul că Ovidiu Hoban a fost exclus din lot şi mai precizează faptul că Hoban ar putea deveni liber de contract.

În tratative avansate cu Hapoel Beer Sheva se află Costin Lazăr, liber de contract după 3 ani la PAOK Salonik. Singura problemă nerezolvată este durata contractului, echipa israeliană oferind un an, internaţionalul român dorind doi. Campionatul începe pe 13 august, cu o întîrzîiere de 3 săptămîni cauzată de războiul din Gaza. Hapoel Beer Sheva şi-a mai dorit fotbalişti români în trecut: pe Marius Niculae şi pe Mihai Răduţ, însă fără să se concretizeze nimic.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!