Sport

Dar din dar se face Rai! Bonusul de la Super Spin i-a băgat în buzunar peste 125.000 de lei

Super inspirație pentru un parior! Cu doar 5 lei, bonus primit la Super Spin, acesta a câștigat peste 125.000 de lei. A jucat opt de evenimente, toate pe același tip de pariu, „sub 1,5 goluri”.
09.07.2022 | 12:40
Dar din dar se face Rai Bonusul de la Super Spin ia bagat in buzunar peste 125000 de lei
Dar din dar se face! Bonusul de la Super Spin i-a bagat în buzunar peste 125.000 de lei
ADVERTISEMENT

Riscul asumat la pariuri nu este o caracteristică de care beneficiază oricine. De aceea, cei care se îmbogățesc sunt doar cei cu inspirație și curaj. Un parior a mizat 5 lei pe o cotă de 22,019.03, pe care a obținut-o din opt meciuri disputate în preliminariile cupelor europene. Norocosul nostru a mers doar pe un singur pronostic, „sub 1,5 goluri” și a încasat 126,609.40 de lei.

8 meciuri din preliminariile cupelor europene l-au îmbogățit pe un parior cu peste 25.000 de euro

A fost primul bilet din acest an care a fost jucat cu bani primiți la roata norocului Super Spin.

Șansa pariorului nostru a fost una incredibilă, având în vedere că a ales să joace același pronostic pe meciuri cu echipe mai puțin cunoscute, chiar dacă acestea s-au disputat în primele faze ale preliminariilor competițiilor europene.

ADVERTISEMENT

Curajul și inspirația nu sunt singurele unelte care duc la câștiguri colosale. Superbet oferă super bonusurile, care cresc considerabil șansele la „Big Win”. În ultima vreme, a crescut numărul norocoșilor care s-au îmbogățit.

Bilet câștigător de peste 125.000 de RON

Toate cele opt meciuri din preliminarii s-au jucat miercuri, 6 iulie. Câștigătorul nostru a avut cote impresionante, cea mai mare de pe bilet fiind 4.00, la Vikingur Gota – Europa FC și Tobol Kostanay – Ferencvaros.

ADVERTISEMENT

Duelul dintre locul 3 din Feroe și locul 2 din Gibraltar s-a dispuat în primul tur preliminar din UEFA Europa Conference League și s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0. În schimb, partida din Kazahstan a fost programată în primul tur preliminar din UEFA Champions League. Deși maghiarii sunt favoriți la calificare, n-au reușit decât un 0-0 în deplasare.

Câștigătorul celor peste 125.000 a încasat această sumă impresionantă de bani și datorită super bonusului de 15% de la Superbet, în valoare de 16,514.27 lei.

ADVERTISEMENT
Bilet câștigător de peste 125.000 de RON

Pariorul norocos a evitat singurul meci de „peste 1,5 goluri” de miercuri

Incredibil, dar adevărat, miercuri, 6 iulie, în preliminariile cupelor europene a fost un singur meci în care s-au marcat „peste 1,5 goluri”. E vorba de Bodo/Glimt – Klaksvik 3-0, din Liga Campionilor, care a fost evitat pe bilet de norocosul nostru parior.

3.00 a fost cea mai mică cotă de pe bilet. Aceasta s-a făcut verde la confruntarea dintre Maribor și Șahtior Soligorsk, încheiată la egalitate, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Așadar, vara lui 2022 continuă să fie una productivă pentru pariori. Tot mai mulți curajoși își folosesc inspirația pentru a încasa bilete „Big Win”, totul și prin prisma super bonusurilor de la Superbet.

ADVERTISEMENT