Sport

Daria Gavrilova, pe urmele lui Kyrgios! După ce a aruncat racheta spre un copil de mingi, sportiva a mai făcut un gest nesportiv

După ce era la doar un pas de descalificare în turul inaugural de la Acapulco, Daria Gavrilova a mai oferit un moment ciudat la turneul WTA din Mexic.
01.03.2018 | 21:24
Daria Gavrilova pe urmele lui Kyrgios Dupa ce a aruncat racheta spre un copil de mingi sportiva a mai facut un gest nesportiv

După episodul din primul tur al turneului WTA International Acapulco, cu racheta aruncată spre băiatul de mingi, Gavrilova a jucat în optimi cu reprezentanta gazdelor, Renata Zarazua (253 WTA), care obţinuse în runda inaugurală o victorie mare, prima la o jucătoare din top 100 WTA: 6-3, 6-4 cu Kristyna Pliskova (77 WTA).

În finalul meciului din optimi, australianca nu a mai suportat ca fanii să o încurajeze doar pe adversara sa. Pe tot parcursul partidei, tribunele au scandat numele mexicancei, dar şi numele propriei ţări, fapt care a scos-o din sărite pe Gavrilova.

Gavrilova, din ce în ce mai antipatică publicului

În setul secund, când conducea cu 5-3 şi era la serviciu, Gavrilova a servit un as, ajungând la o singură minge de a-şi adjudeca meciul. În acel moment, australianca a răbufnit, imitându-i pe spectatori şi strigând la rândul ei, în derâdere, “Méjico!!!”.

 

Până la urmă, în ciuda celor 12 greşeli neforţate, Gavrilova s-a impus cu 7-5, 6-3, după o oră şi 36 de minute. Daria Gavrilova, în vârstă de 23 de ani, e a treia favorită a turneului mexican, după ce a primit un wild-card de la organizatori. În sferturile de finală o va întâlni pe Veronica Cepede, cea care a eliminat-o pe Irina-Camelia Begu.

Tags: