Life

Daria Radionova, adevărul despre originile sale. De unde este, de fapt, iubita lui Alex Bodi

31.12.2020 | 19:49
Daria Radionova adevarul despre originile sale De unde este de fapt iubita lui Alex Bodi
Daria Radionova s-a întors în România. Unde va fi carantinată iubita lui Alex Bodi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Daria Radionova a ajuns în atenția publică după ce l-a cunoscut pe Alex Bodi, despre ea știindu-se destul de puține lucruri, aici fiind incluse și originile sale. Tânăra nu ar fi rusoaică, așa cum a spus chiar ea. 

Șatena a mărturisit la un moment dat că s-a născut în Rusia, însă a copilărit în Republica Moldova, acolo unde a trăit până a plecat la studii în Marea Britanie. Tânăra în vârstă de 27 de ani ar fi, de fapt, din altă parte a Europei, nicidecum din Rusia.

ADVERTISEMENT

Și nici numele real al vedetei nu este Radionova. Potrivit wowbiz.ro, care are registrele companiilor pe care le deține aceasta la Londra, numele real al tinerei este Cabacova. Daria susține că provine dintr-o familie milionară, însă numele său nu a apărut niciodată în presa rusească.

Daria Radionova nu este originară din Rusia? Ce a dat-o de gol pe iubita lui Alex Bodi

Mai exact, iubita lui Alex Bodi ar fi în realitate din Bulgaria, acolo unde sunt înregistrate firmele pe care le are. Acum se pune întrebarea de ce Daria a mințit despre originile sale sau care este, de fapt, adevărul din spatele tinerei rusoaice.

ADVERTISEMENT

Șatena are o familie mică și nu vorbește niciodată despre tatăl său, crescând fără figura paternă, doar alături de mamă și frate. Cu toate acestea Daria Radionova se simte norocoasă, simțind dorul celor dragi foarte aprig în ultima vreme.

„Țara mea de origine este Rusia. Dar eu am crescut în Moldova. Aici mi-am petrecut toată copilăria datorită unor circumstanțe. Fratele meu și cu mine avem naționalitate rusă.

ADVERTISEMENT

Mama este poloneză.  În legătură cu familia mea, nu este foarte mare. Conține doar trei persoane: mama, fratele meu și cu mine.

Personal, mă consider norocoasă că îi am și chiar dacă familia mea este mică. Mi-e tare dor de ea”, a spus Daria Radionova la un moment dat, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Care este, de fapt, adevărul numai șatena îl cunoaște și numai ea îl poate elucida. Cert este că, pe Alex Bodi nu îl deranjează acest aspect, relația lor fiind mult mai sudată de când afaceristul a fost plasat în arest la domiciliu. De altfel, cei doi și-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună.

ADVERTISEMENT