Life

Daria Radionova a reacționat. Ce a spus despre aventura lui Alex Bodi cu Ema Uta

Daria Radionova a făcut prima declarație după ce omul de afaceri Alex Bodi și-a petrecut vacanța în Bahamas alături de o fostă iubită, nimeni alta decât Ema Uta.
20.01.2022 | 20:25
Daria Radionova a reactionat Ce a spus despre aventura lui Alex Bodi cu Ema Uta
Daria Radionova, prima declarație după ce a fost înșelată de Alex Bodi: ”Mă așteptam”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Blondina a reacționat imediat ce a văzut pozele postate de afaceristul din Mediaș, căruia i-a mai acordat o șansă în urmă cu numai câteva luni. Cei doi păreau foarte fericiți.

Se pare că Alex Bodi a plecat în Bahamas însoțit de Ema Uta, renumitul make-up artist cu care s-a iubit în trecut, chiar dacă a încercat să ascundă acest lucru de iubita oficială.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care Daria Radionova a șters toate imaginile în care apărea alături de afacerist. Același lucru s-a petrecut și pe rețelele de socializare ale bărbatului.

Daria Radionova, prima declarație după ce a fost înșelată de Alex Bodi: ”Mă așteptam”

Daria Radionova a ținut să sublinieze faptul că se aștepta să fie înșelată de partenerul de viață, care este în continuare legat sufletește de Ema Uta, așa cum era și de Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa blondină susține că era surprinsă dacă Alex Bodi îi era fidel, asta pentru că a mai trecut prin situația de a fi înșelată în trecut.

„Era o surpriză dacă Alex nu mă înşela, aşa nu e o surpriză pentru mine!”, este declarația făcută de tânăra din Londra pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Daria Radionova și Alex Bodi, o nouă despărțire

Despărțirea dintre vedetă și omul de afaceri intervine după ce în urmă cu numai câteva săptămâni cei doi erau deciși să lase trecutul în spate și să o ia de la capăt.

„Dacă două persoane sunt destinate să fie împreună, nu îi vor despărți nici timpul, nici distanța, nici certurile și nici gurile rele!”, scria afaceristul din Mediaș pe Instagram după împăcarea cu Daria.

ADVERTISEMENT

Cuplul a vorbit mereu despre planurile de nuntă, mai ales că Alex Bodi i-a oferit și un inel de logodnă impresionant. Tânăra a renunțat la tot pentru a se muta în România.

Prima separare a fost pusă pe seama sentimentelor pe care afaceristul le avea perioada aceea pentru Bianca Drăgușanu, care i-a fost soție. În prezent, despărțirea are legătură cu Ema Uta.

ADVERTISEMENT