Life

Daria Radionova, cerută în căsătorie de iubitul milionar, de ziua ei. Cum a reacționat fosta lui Alex Bodi

Daria Radionova a fost cerută în căsătorie de iubitul milionar, chiar de ziua ei. Iată cum a reacționat fosta lui Alex Bodi.
28.09.2021 | 22:37

Daria Radionova a fost cerută în căsătorie de iubitul milionar. Fosta iubită a lui Alex Bodi este mai fericită ca niciodată alături de partenerul ei, Pooyan Mokhtari, cu care este împreună de câteva săptămâni.

Tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere, iar iubitul ei s-a gândit să-i facă o surpriză de neuitat. Judecând după reacția fostei lui Alex Bodi, cererea a fost o surpriză extrem de plăcută.

ADVERTISEMENT

Daria Radionova, cerută în căsătorie de iubitul milionar. Cum a reacționat fosta lui Alex Bodi

Daria Radionova a fost cerută în căsătorie de iubitul milionar, Pooyan Mokhtari. Cei doi formează un cuplu de câteva săptămâni, însă lucrurile par să meargă destul de bine, din moment ce artistul i-a adresat tinerei marea întrebare.

Fosta iubită a lui Alex Bodi a primit un inel superb de la actualul ei partener. Totul s-a întâmplat chiar la ziua ei de naștere, iar cadoul iubitului ei a fost unul cu totul neașteptat.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri pare foarte fericită după ce bărbatul pe care îl iubește a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui, așa cum se poate vedea și în fotografiile de pe Instagram.

După ce a acceptat cererea, Daria Radionova a sărit în brațele partenerului ei, copleșită de emoții.

ADVERTISEMENT
Daria Radionova, cerută în căsătorie
Daria Radionova, cerută în căsătorie de iubitul ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Daria Radionova urma să se căsătorească cu Alex Bodi

Daria Radionova și Alex Bodi au fost împreună câteva luni. Tânăra a fost alături de fostul soț al Biancăi Drăgușanu când a fost arestat, iar cei doi deja vorbeau despre planurile de căsătorie.

Omul de afaceri era foarte îndrăgostit de Daria și chiar a declarat că niciodată nu a fost mai împlinit sufletește.

ADVERTISEMENT

„Cred că da (n.r. dacă nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine. O s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa.

Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine.

O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, spunea Alex Bodi la acea vreme.

La finalul anului trecut, Alex Bodi spunea că nunta ar putea avea loc în 2021. Povestea lor de dragoste s-a terminat în urmă cu câteva luni, atunci când Daria Radionova ar fi pus punct relației din cauza geloziei afaceristului.

În aprilie, surse apropiate din anturajul celor doi au declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că Bianca Drăgușanu ar fi fost motivul despărțirii. Alex Bodi ar fi fost obsedat de fosta soție, iar Daria s-ar fi săturat și ar fi ales să-l părăsească.

„Pozau în cuplul perfect și spuneau la TV că se iubesc, dar la ei în casă se vorbea încontinuu despre Bianca Drăgușanu. Alex este obsedat de Bianca, iar Daria cât să mai suporte?”, au declarat sursele respective pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT