Life

Daria Radionova îi dă clasă Biancăi Drăgușanu! Replica rusoaicei milionare o pune la pământ pe divă

11.01.2021 | 17:53
Daria Radionova ii da clasa Biancai Dragusanu Replica rusoaicei milionare o pune la pamant pe diva
Daria Radionova s-a întors în România. Unde va fi carantinată iubita lui Alex Bodi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Daria Radionova trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Alex Bodi, departe de ochii lumii. Cu toate că s-a abținut la atacurile Biancăi Drăgușanu, rusoaica milionară a lăsat un comentariu prin care o atacă indirect pe fosta soție a logodnicului ei.

Tânăra, în vârstă de 27 de ani, din Chișinău, însă la origini rusoaică, se află alături de Alex Bodi în vila din Tunari, unde a stat chiar și în perioada în care milionarul era în arest. Daria Radionova nu a luat cu asalt destinațiile exotice ca restul divelor, ci a preferat să-i stea alături logodnicului.

ADVERTISEMENT

Fanii au întrebat-o de ce nu a plecat în Dubai, unde se află multe vedete și oameni de afaceri, iar răspunsul milionarei stabilite în Londra a fost cu suînțeles. „Nu am plecat în Dubai pentru că eu nu sunt toată lumea și nu merg după turmă. Am lucruri mai importante de făcut”, a scris Daria Radionova pe Instagram.

Culmea este că printre vedetele care s-au dus în Dubai se numără și Bianca Drăgușanu, unde a sărbătorit trecerea dintre ani cu prietenii, după care în brațele lui Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Daria Radionova, relație controversată cu omul de afaceri Alex Bodi

De la sfârșitul luni octombrie, Alex Bodi a recunoscut idila cu Daria Radionova, cu care a fost în tatonări și se conversa din vremea relației cu Bianca Drăgușanu. Cei doi ar fi fost împreună și atunci când milionarul era căsătorit cu diva, lucru negat, însă, de acesta.

Cert este că în desele despărțiri și împăcări de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi se împăca ba cu una, ba cu alta, lăsând loc de bună ziua la fiecare dintre cele două femei. Ultimele luni, însă, au fost critice, iar afaceristul a decis să rămână cu Daria Radionova, renunțând definitiv la relația cu fosta prezentatoare Kanal D.

ADVERTISEMENT

În prezent, Bianca Drăgușanu a uitat, la rândul său, de relația cu Alex Bodi și se bucură de un sejur de lux în Maldive, în brațele lui Gabi Bădălău.