Life

Daria Radionova, îndrăgostită lulea de Alex Bodi. Ce declarație de dragoste i-a făcut afaceristului

02.01.2021 | 11:27
Daria Radionova indragostita lulea de Alex Bodi Ce declaratie de dragoste ia facut afaceristului
ADVERTISEMENT

Daria Radionova este îndrăgostită până peste urechi de afaceristul Alex Bodi, dovadă fiind chiar declarația de dragoste pe care tânăra a făcut-o recent pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce au petrecut împreună sărbătorile de iarnă. 

Frumoasa șatenă și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit deschis despre sentimentele pe care i le poartă omului de afaceri din Mediaș cu care are o relație de câteva luni. Rusoiaca este convinsă că afaceristul musculos este sufletul ei pereche, care îi va fi mereu alături.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi și actuala sa parteneră de viață nu se mai ascund, în ciuda faptului că Bianca Drăgușanu a declarat că tânăra din Londra a fost amanta afaceristului cu mult înainte să devină un cuplu. Daria Radionova nu a vorbit despre asta, însă spune că viața este imprevizibilă.

Daria Radionova, declarație inedită pentru Alex Bodi. Ce i-a transmis

„Viața este atât de imprevizibilă…nu știi niciodată ce urmează, dar într-un moment al vieții începi să realizezi cine contează, cine nu a făcut-o niciodată și cine o va face mereu! Te iubesc!”, a scris Daria Radionova în dreptul unei imagini în care apare alături de Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Răspunsul controversatului om de afaceri nu a întârziat să apară, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu declarându-i dragostea sa tinerei rusoaice. Bărbatul i-a spus că o iubește, fără a se sfii de nimeni și nimic, semn că relația lor este tot mai sudată.

„L❤️VE you…”, a fost replică scurtă, dar la obiect pe care Alex Bodi a lăsat-o în văzul tuturor în mediul online. Daria Radionova nu s-a putut abține și a reacționat, postând la rândul său o inimioară.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți sunt văzuți ca și cuplul anului, Daria Radionova fiindu-i aproape afaceristului în cele mai grele momente ale vieții sale.

Șatena nu s-a dezlipit de locuința lui Alex Bodi cât timp acesta a fost în arest, perioada respectivă având un cuvânt greu de spus pentru relația lor amoroasă.

ADVERTISEMENT

Afaceristul și rusoaica au demonstrat că au trecut peste gurile rele, care nu îi vedeau potriviți unul pentru celălalt și sunt mai fericiți ca niciodată. Alex Bodi și actuala iubită se iubesc enorm, în noaptea dintre ani sărutându-se cu foc și patimă.

ADVERTISEMENT