Life

Daria Radionova, mesaj emoționant pentru Alex Bodi. Ce i-a transmis diva pe Instagram 

30.11.2020 | 15:33
Daria Radionova mesaj emotionant pentru Alex Bodi Ce ia transmis diva pe Instagram
ADVERTISEMENT

Daria Radionova a plecat înapoi în Anglia zilele trecute, însă diva nu a uitat de Alex Bodi, căruia i-a transmis un mesaj emoționant pe Instagram. Fostul Biancăi Drăgușanu se află în arest preventiv, iar iubita lui rusoaică încearcă să-l ajute și să-l susțină cum poate. 

După ce și-au făcut apariția în public în calitate de cuplu, Daria Radionova și Alex Bodi nu au apucat să petreacă foarte mult timp împreună, afaceristul fiind ridicat de la domiciliu de către procurorii DIICOT.

ADVERTISEMENT

Rămasă singură, rusoaica speră că situația se va rezolva cât mai curând și că avocații partenerului ei îi vor dovedi nevinovăția, deși cazul este foarte complicat. Alex Bodi este acuzat de proxenetism, trafic de persoane și trafic de droguri de mare risc.

Daria Radionova, mesaj emoționant pentru Alex Bodi. Ce i-a transmis diva pe Instagram

Daria Radionova a fugit la Londra pentru a rezolva câteva treburi legate de afacerile pe care le conduce. Cu toate acestea, diva nu a uitat de iubitul ei, care se află după gratii sub acuzații destul de grave.

ADVERTISEMENT

Șatena a postat de mai multe ori mesaje subtile de dragoste adresate partenerului ei, fără a-i menționa numele. Urmăritorii și-au dat seama că este vorba de Alex Bodi, căruia îi duce dorul, mai ales că nu au apucat să petreacă foarte mult timp împreună.

În urmă cu câteva ore, Daria a postat un mesaj emoționant la adresa lui Alex Bodi. Postarea constă într-un citat în engleză despre adevărata iubire. „Așteptarea este un semn al adevăratei iubiri și al răbdării. Oricine poate spune te iubesc, însă nu toți pot aștepta și dovedi că este adevărat”, este postarea cu pricina.

ADVERTISEMENT

Diva a adăugat și o inimă roșie, dar și melodia „Perfect” a lui Ed Sheeran, pentru a-și exprima dragostea pe care i-o poartă afaceristului.

Daria Radionova
Daria Radionova, mesaj pentru Alex Bodi. Sursa foto: Instagram

Daria Radionova este mereu cu gândul la partenerul ei, însă a fost nevoită să plece înapoi la Londra din cauza unor probleme în afaceri. Tânăra de 27 de ani și Alex Bodi se aflau împreună în vila afaceristului, acolo unde a fost săltat de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a depus o contestație pentru a ieși mai devreme din arest, însă aceasta i-a fost respinsă. Avocații fac tot posibilul să-i dovedească nevinovăția în dosarul în care este implicat.

ADVERTISEMENT