Life

Daria Radionova s-a dat de gol. A fost amanta lui Alex Bodi

20.11.2020 | 15:40
Daria Radionova sa dat de gol A fost amanta lui Alex Bodi
Daria Radionova Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Daria Radionova s-a dat de gol în privința poveștii de dragoste dintre ea și Alex Bodi. Tânăra rusoaică a postat pe rețelele de socializare o imagine care arată că a fost amanta afaceristului în perioada în care acesta forma un cuplu cu Bianca Drăgușanu. 

Asta înseamnă că moldoveanca care locuiește la Londra a fost o perioadă destul de lungă amanta omului de afaceri din Mediaș, în urmă cu puțin timp afișându-se și în realitate. Așadar, tânăra nu mai ascunde faptul că iubitul ei a jucat la două porți.

ADVERTISEMENT

Concret, șatena a „scăpat” în mediul online detalii care demonstrează destul de clar că Alex Bodi a mințit în privința relației dintre el și Daria Radionova. Sau pur și simplu, actuala parteneră a afaceristului s-a săturat să mai ascundă unele informații despre povestea lor de dragoste.

Daria Radionova, adevărul despre triuunghiul amoros dintre ea, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Întâmplător sau nu, Daria Radionova a publicat în urmă cu puțin timp o fotografie din vacanța petrecută în vară cu Alex Bodi. Potrivit spynews.ro, imaginea a fost realizată în vila de lux de pe Coasta de Azur unde Alex Bodi a dus-o și pe fosta asistentă TV.

ADVERTISEMENT

„Indiferent ce decizi să faci, asigură-te că este ceea ce te face fericit”, este mesajul care însoțește postarea făcută de Daria Radionova pe Instagram, imaginea fiind realizată în urmă cu câteva luni pe Coasta de Azur.

Afaceristul a plecat cu ambele femei în aceeași locație, rusoaica ajungând în locul respectiv chiar când musculosul era într-o relație cu Bianca Drăgușanu cu care a fost împreună 2 ani.

ADVERTISEMENT

Imaginea și filmările de pe InstaStory stau mărturie faptului că afaceristul a mințit, Daria Radionova clarificând situația în acest sens. Nimic mai simplu, moldoveanca de peste Prut și Bianca Drăgușanu s-au iubit cu Alex Bodi în același timp.

Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, fotografie în vila de lux de la Coasta de Azur
Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, fotografie în vila de lux de la Coasta de Azur. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cele două femei s-au fotografiat în același loc, la marginea unei piscine, singura diferență fiind perioada în care au ajuns acolo. Mai exact, Daria ajungea să petreacă pe Coasta de Azur când Alex Bodi era plecat cu treburi sau chiar când se despărțea de blondină.

ADVERTISEMENT

Tânăra din Londra își face de cap de când iubitul ei a fost arestat într-un dosar pentru proxenetism, trafic de droguri și de persoane. Daria Radionova este decisă să meargă mai departe și cel mai probabil, așteaptă cu sufletul la gură ca Alex Bodi să fie eliberat.

ADVERTISEMENT