Life

Daria Radionova s-a despărțit de iubit. Cei doi erau logodiți de o lună

Daria Radionova și iubitul ei, artistul Pooyan Mokhtari, s-au despărțit. Cei doi s-au logodit la finalul lunii septembrie.
04.11.2021 | 09:14
Daria Radionova sa despartit de iubit Cei doi erau logoditi de o luna
Daria Radionova s-a despărțit de iubit. Cei doi erau logodiți de o lună. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daria Radionova și artistul Pooyan Mokhtari s-au despărțit, la doar o lună după ce rusoaica a fost cerută în căsătorie. Tânăra a acceptat imediat cererea, iar cântărețul i-a oferit un inel superb.

Fosta iubită a lui Alex Bodi este din nou singură și a șters toate pozele cu fostul logodnic de pe rețelele sociale. La fel a procedat și cântărețul de origine iraniană cu fotografiile în care apărea alături de rusoaică.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Alex Bodi, Daria Radionova și-a găsit fericirea în brațele lui Pooyan Mokhtari. Din păcate, nici relația cu acesta nu a durat prea mult.

Daria Radionova s-a despărțit de iubit, la doar o lună de când s-au logodit

La o lună de când a fost cerută în căsătorie, Daria Radionova și Pooyan Mokhtari și-au spus adio. Fosta parteneră a lui Alex Bodi nu mai are nicio imagine cu artistul iranian pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii septembrie, rusoaica părea mai fericită ca niciodată, atunci când ea și artistul s-au logodit. Se pare că nu vor mai ajunge să-și unească destinele și că lucrurile sunt destul de serioase, din moment ce amândoi au șters orice „urmă” a relației lor de pe conturile de socializare.

Rusoaica nu a oferit detalii despre despărțirea de Pooyan Mokhtari, bărbatul care i-a devenit iubit la câteva luni după ce ea și Alex Bodi au încheiat relația.

ADVERTISEMENT

În septembrie, Daria Radionova a vorbit, pentru prima dată, despre noua ei relație. La acel moment, tânăra se declara fericită și împlinită.

„Dumnezeu mi-a dat în cele din urmă persoana care încearcă să mă facă mai fericită pe fiecare zi, care are grijă de mine și sunt foarte recunoscătoare pentru asta.

ADVERTISEMENT

Este persoana pentru pe care m-am rugat s-o găsesc de mult timp. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor”, spunea Daria Radionova cu aproape două luni în urmă, la Antena Stars.

Daria Radionova și iubitul ei
Daria Radionova și Pooyan Mokhtari s-au logodit la sfârșitul lunii septembrie. Sursa foto: Instagram

Daria Radionova și Alex Bodi, aproape de căsătorie

La începutul anului, Daria Radionova și Alex Bodi formau un cuplu. Cei doi aveau planuri de căsătorie, însă relația lor a ajuns la final în primăvară.

Înainte de despărțire, milionarul era convins că cei doi vor ajunge în fața altarului, așa cum declara într-o emisiune TV. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a declarat fericit și împlinit de relația cu Daria Radionova.

„Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. (…)

O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, spunea Alex Bodi.

Afacerista din Londra ar fi pus capăt relației din cauza geloziei lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT