Life

Daria Radionova se pregătește pentru rolul de mamă. Cum o răsfață pe fiica lui Alex Bodi

06.02.2021 | 12:09
Daria Radionova se pregateste pentru rolul de mama Cum o rasfata pe fiica lui Alex Bodi
ADVERTISEMENT

Daria Radionova se pregătește pentru rolul de mamă. Până când va veni momentul potrivit, ea își ocupă timpul făcându-i toate poftele fiicei lui Alex Bodi. 

Daria Radionova o răsfață pe micuță și se mândrește cu acest lucru pe rețelele de socializare. Rusoaia a distribuit imagini în care cea mică apare bucurându-se de un mic dejun copios și făcut cu dragoste, clătite în formă de inimioară.

ADVERTISEMENT

Selena, fiica afaceristului din Mediaș, petrece timp cu tatăl ei, iar, pentru că acesta locuiește cu iubita, micuța se bucură de răsfăț dublu. Partenera de viață a lui Bodi dovedește că se pricepe de minune în rolul de mamă.

Daria Radionova se pregătește pentru rolul de mamă. Cum o răsfață pe fiica lui Alex Bodi

Selena, fiica lui Alex Bodi
Selena, fiica lui Alex Bodi, răsfățată de Daria Radionova
Sursa foto: InstaStory

Actuala parteneră de viață a milionarului român se pregătește pentru viitorii copii. Atât ea, cât și iubitul acesteia au arătat că intenționează să devină părinți în curând, după ce bărbatul va scăpa de problemele cu legea.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi și Daria Radionova și-au oficializat relația destul de recent. Cei doi au trăit în clandestinitate încă de pe vremea când el era căsătorit cu Bianca Drăgușanu.

Cu câteva luni în urmă, exact după ce afaceristul a încheiat relația cu fosta asistentă TV, relația cu rusoaica stabilită la Londra a fost făcută publică. La scurt timp a venit și cererea în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Vremurile tulburi prin care Bodi a trecut și care încă nu s-au încheiat a făcut ca uniunea dintre ei să devină și mai puternică. Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu a declarat că Daria a fost un sprijin de nădejde în clipele grele.

„În primul rând, nu că nu m-aș fi așteptat ca Daria să fie atât de puternică, dar chiar mi-a dat dovadă de un character pozitiv. Mi-a dat putere, nu suntem roboți, toți ne hrănim cu sentimente, mereu îmi zicea că ea crede în mine, a fost pozitivă”, a povestit el pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Ea a ținut legătura cu ai mei, vorbeau, pentru că eu aveau voie la doar trei apeluri și nu puteam să sun pe toată lumea, cu partenerii de afaceri, a fost un sprijin”, a adăugat acesta. În plus, el este hotărât ca la sfârșitul problemelor cu legea să o recompenseze pe frumoasa șatenă cu o vananță prelungită în destinații exotice.

 

ADVERTISEMENT