Life

Daria Radionova și Alex Bodi, la un pas de separare? Afaceristul nu o poate uita pe Bianca Drăgușanu

09.02.2021 | 09:21
Daria Radionova si Alex Bodi la un pas de separare Afaceristul nu o poate uita pe Bianca Dragusanu
ADVERTISEMENT

Daria Radionova și Alex Bodi sunt împreună de câteva luni, însă povestea lor de dragoste amenință să se încheie cât mai curând. Omul de afaceri din Mediaș încă are sentimente pentru fosta iubită, Bianca Drăgușanu, pe care nu o poate da uitării. 

UPDATE ORA 9:20. Șatena a dezmințit zvonurile potrivit cărora ar fi dispusă să se despartă de afacerist, declarând că relația este foarte bună. Tânăra din Londra a fost deranjată de această informație, precizând că și-ar face bagajele numai pentru a pleca în vacanță cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

„Acest gen de știri false nu ne deranjează, fiindcă realitatea este alta. Noi ignorăm, nu răspundem pentru că avem lucruri mai importante de făcut. Avem încredere unul în celălalt. Petrecem 24 din 24 împreună.

Realitatea este diferită de ce se scrie în articolele astea ridicole. Nu nu pasă de asta și dacă vreodată mi-aș face bagajele ar fi doar ca să merg în vacanță cu Alex. Asta este tot”, a spus iubita lui Alex Bodi pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, ora 08:10. Tânăra în vârstă de 27 de ani a fost extrem de deranjată de întâlnirea virtuală care a avut loc între partenerul ei de viață și fosta asistentă TV și chiar era pe punctul de a-l părăsi pe afaceristul musculos pentru care a renunțat la tot pentru a veni în România.

Frumoasa șatenă și-a făcut bagajele și a plâns mult când a aflat că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au îngropat securea trecutului și au vorbit despre tot care i-a legat în cei 2 ani de relație. Daria Radionova se teme acum să nu-și piardă iubitul.

ADVERTISEMENT

Daria Radionova și Alex Bodi, tot mai aproape de despărțire? Care este motivul

Mai mult decât atât, tânăra care a crescut în Republica Moldova este conștientă că omul de afaceri încă o iubește pe fosta iubită, chiar dacă relația lor nu s-a terminat în termeni tocmai amiabili. Alex Bodi și Daria Radionova sunt la un pas de separare.

Afaceristul din Mediaș a reușit în cele din urmă să-și împace iubita, însă are sentimente puternice pentru fosta prezentatoarea TV, Bianca Drăgușanu, de care s-a despărțit în toamna lui 2020, după 2 ani de relație cu multe suișuri și coborâșuri.

ADVERTISEMENT

„Daria își făcuse bagajul, a plâns două zile la rând. Nu mai suportă această situație. Crede că el nu o iubește suficient, altfel cum se întâmplă toate aceste lucruri?

Alex a împăcat-o, până la urmă, dar sunt pe teren minat, foarte sensibil. E posibil ca relația să se rupă. Ea s-a cam săturat, e clar că Bianca e în mintea lui”, a declarat o persoană apropiată cuplului, notează cancan.ro.

Daria Radionova a încercat să dea uitării episodul în care Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au revăzut după câteva luni de la despărțire. Șatena și-a luat o prietenă și a mers la shopping în mall pentru a-și limpezi gândurile legat de cele petrecute.

Rusoaica l-a susținut necondiționat pe afacerist de când a fost pus sub acuzare într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane și de persoane și nu i-a prins deloc bine să afle că l-ar putea pierde dacă se apropie și mai mult de fosta iubită.

ADVERTISEMENT