Life

Daria Radionova a revenit în România! Iubita lui Alex Bodi, în același loc cu Bianca Drăgușanu

18.12.2020 | 22:24
Daria Radionova a revenit în România! Iubita lui Alex Bodi, în același loc cu Bianca Drăgușanu
Daria Radionova. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daria Radionova a revenit în România, așteptând eliberarea lui Alex Bodi. Frumoasa rusoaică a fost surprinsă la cumpărături pentru a se pregăti pentru revederea cu partenerul ei.

Mai mult, Daria Radionova a fost la un pas să se întâlnească cu rivala ei, fosta iubită a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu, cele două aflându-se în același mall din Capitală, chiar în același timp.

ADVERTISEMENT

În această seară, omul de afaceri Alex Bodi este eliberat din închisoare și va fi cercetat în dosarul de crimă organizată și proxenetism în arest la domiciliu până pe data de 11 ianuarie.

Daria Radionova, pregătiri pentru eliberarea lui Alex Bodi. Rusoaica a revenit în țară după ce a aflat decizia judecătorilor

La scurt timp după ce a aflat că Alex Bodi va fi eliberat și cercetat la domiciliu, Daria Radionova a revenit în România și a mers la cumpărături pentru a-l primit pe iubitul ei așa cum se cuvine.

ADVERTISEMENT

Frumoasa rusoaică a fost surprinsă într-un mall din București, iar sursele spun că fosta soție a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu, se afla în același centru comercial, în același timp. Cele două au fost cât pe ce să se întâlnească.

Fanatik are imagini în exlusivitate cu Daria Radionova de la cumpărături, din interiorul mall-ului. Rusoaica s-a îmbrăcat sport, purtând adidași și o șapcă pe cap, fiind pregătită pentru o sesiune de shopping.

ADVERTISEMENT

Luni la rând s-a vehiculat că Daria Radionova a fost amanta lui Alex Bodi. În prezent, se pare că iubirea dintre cei doi este din ce în ce mai mare și mai sinceră, iar rusoaica nu s-a lăsat deloc afectată de conversația pe care partenerul ei de viață a avut-o cu fosta sa soție, Bianca Drăgușanu.

În plus, în mâna divei se afla o pungă cu numele unui brand cunoscut de lenjerie intimă, semn că Daria Radionova are în plan să își surprindă partenerul cu o ținută provocatoare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri