Sport

Simona Halep, adversar facil în turul 2 la Miami Open 2022. S-a stabilit ora de start

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Miami 2022. Dublă câștigătoare de Grand Slam, românca a intrat direct în această fază datorită statului de cap de serie.
23.03.2022 | 23:02
Simona Halep adversar facil in turul 2 la Miami Open 2022 Sa stabilit ora de start
ADVERTISEMENT
23-03-2022
21:03

Halep - Saville se va juca în jur de ora 23.00

Meciul dintre Simona Halep, favorită 23, și australianca Daria Saville, beneficiară a unui wild card, se va disputa joi, 24 martie, în jurul orei 23:00 în România.

Întâlnirea din turul doi de la Miami Open 2022 este programată a fi a patra pe terenul 7, după două partide de pe tabloul masculin și unul de pe cel feminin. Primul joc al zilei va începe la ora 17:00.

În program se află și Irina Begu, care urmează a se confrunta cu principala favorită a competiției, Aryna Sabalenka din Belarus. Întâlnirea este ultima pe Arena Centrală și nu va începe mai devreme de ora 02:30, în noaptea de joi spre vineri.

Simona Halep începe din turul al doilea competiția de la Miami, iar acum a aflat pe cine va înfrunta în primul meci de la turneul din Florida. A 19-a jucătoare a lumii va da piept cu Daria Saville (Australia).

Cine este adversara Simonei Halep în turul 2 de la WTA Miami 2022

Simona Halep se va duela cu Daria Saville (Australia) în turul 2 de la Miami, meci care ar trebui să aibă loc vineri, 25 martie. Australianca, locul 249 mondial, a câștigat în două seturi partida cu Greetje Minnen (Belgia), scor 7-5, 6-3, o sportivă mult mai bine clasată în clasamentul WTA (locul 81).

ADVERTISEMENT

Pentru Halep, meciul cu Saville va reprezenta o premieră. Cele două sportive nu s-au întâlnit niciodată până acum pe circuit. Adversara Simonei are un singur titlu în carieră, obținut în 2017, la New Haven.

Simona Halep revine pe teren după ce a pierdut semifinala de la Indian Wells

WTA Miami este al șaselea turneu al sezonului pentru Halep, care a câștigat un trofeu în 2022, la chiar prima competiție jucată, WTA Melbourne Summer Set 1. Constănțeanca vine după eșecul din semifinalele de la Indian Wells 2022, scor 6-7, 4-6, în fața Igăi Swiatek.

ADVERTISEMENT

Dacă va trece de Saville, Simona Halep va juca în turul al treilea împotriva campioanei de la US Open, britanica cu origini românești, Emma Răducanu (locul 13 WTA).

WTA Miami 2022 o poate readuce pe Simona în topul celor mai bune zece jucătoare din lume. Românca e acum la 754 de puncte distanță de Ons Jabeur, ocupanta locului 10 și este avantajată de faptul că are foarte puține puncte de apărat la acest turneu.

ADVERTISEMENT

Halep va juca pentru România în Billie Jean King Cup

După turneul de la Miami, care se încheie pe 3 aprilie, Simona Halep va începe sezonul de zgură, la Charleston Open (4-10 aprilie).

Odată cu terminarea competițiilor de peste Ocean, locul 19 WTA se va alătura direct echipei de Fed Cup a României. „Tricolorele” joacă în perioada 16-17 aprilie barajul cu Polonia. FANATIK a anunțat în exclusivitate ce riscuri și-a asumat Simona Halep pentru a își reprezenta țara.

ADVERTISEMENT