Sport

Dario Bonetti are probleme cu propriii jucători înaintea meciului cu FC U Craiova. ”Când nu te antrenezi mult, e greu să faci față în Liga 1”

Dinamo a debutat cu o victorie entuziasmantă în noul campionat, iar luni vor evolua la Craiova în compania nou promovatei FC U. Dario Bonetti s-a plâns de problemele pe care le-a avut în ultima săptămână.
24.07.2021 | 21:41
Dinamo a debutat cu o victorie entuziasmantă în noul campionat, iar luni vor evolua la Craiova în compania nou promovatei FC U. Dario Bonetti s-a plâns de problemele pe care le-a avut în ultima săptămână.
ADVERTISEMENT

Dinamo a început senzațional noua ediție de campionat și s-a impus spectaculos în fața Voluntariului grație triplei reușite de Deian Sorescu.

Deși are un lot extrem de tânăr, antrenorul italian Dario Bonetti a fost inspirat în alcătuirea primului 11. Acum însă, datele problemei se schimbă. Dinamo va evolua în deplasare și mulți jucători au probleme fizice.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii au plătit scump succesul cu Voluntari

Inspirația antrenorului, aportul suporterilor și evoluția foarte bună a căpitanului Deian Sorescu au făcut diferența în primul meci al noului sezon.

Dinamo a câștigat meciul cu FC Voluntari împotriva tuturor pronosticurilor. Nota de plată este însă, un pe măsura succesului din întâlnirea cu ilfovenii.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti a fost nevoit să aștepte recuperarea fotbaliștilor pentru a putea pregăti meciul cu FC U Craiova, programat luni, de la ora 21:30, pe arena ”Ion Oblemenco”.

”A fost greu să ne antrenăm în această săptămână, jucătorii au fost foarte obosiți, nu s-au recuperat foarte repede. Când nu te antrenezi mult, e greu să faci față în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Fără antrenamente ajungi să consumi prea multă energie la meci, iar băieții s-au recuperat cu greu. Cred totuși că la ora jocului ne vom prezenta bine”, a explicat Dario Bonetti.

Bonetti nu se teme de Mutu

Întâlnirea de la Craiova, dintre Dinamo și FC U, va fi și un duel al antrenorilor. Fostul apărător italian a declarat că nu se teme de cum va pregăti Adrian Mutu partida și a lăsat să se înțeleagă că fostul golgheter român este încă la început de drum în această meserie.

ADVERTISEMENT

”Îl știu foarte bine pe Mutu, a fost un jucător mare, dar cariera de antrenor este cu totul altceva”, a punctat Dario Bonetti.

Antrenorul italian a mai spus că lume trebuie să aibă răbdare cu noua echipă a lui Dinamo. Având interdicție la transferuri, oficialii din Ștefan cel Mare au fost obligați să promoveze la prima echipă mulți jucători tineri și neexperimentați.

”Avem multe probleme, e normal să vezi anumite greșeli într-o echipă cu jucători tineri. Trebuie să muncim zi de zi și să-i ajutăm pe cei tineri să devină mai buni. Acest meci cu Craiova va fi mai dificil, ei au jucat bine în prima etapă la Cluj.

Cred că problemele financiare se vor rezolva, eu încerc să mă concentrez acum pe situația sportivă. E normal să fie o problemă interdicția la transferuri, lotul nostru este foarte, foarte tânăr acum și nu prea avem timp să-i creștem”, a mai spus Bonetti.

ADVERTISEMENT