Sport

Dario Bonetti, avertisment pentru jucători după victoria cu Clinceni: „Nu trebuie să petrecem”

Tehnicianul „câinilor” și-a felicitat jucătorii pentru victorie, dar i-a avertizat că sezonul este abia la început: „Nu trebuie să petrecem”.
03.08.2021 | 00:26
Dario Bonetti, avertisment pentru jucători după victoria cu Clinceni: „Nu trebuie să petrecem”
Dario Bonetti încearcă să-și țină elevii cu picioarele pe pământ. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Măcinată de probleme financiare și condusă din minutul 37, Dinamo a reușit, sub ochii celor 2.400 de spectatori prezenți în tribunele arenei din Ștefan cel Mare, să întoarcă rezultatul și să obțină o nouă victorie importantă, scor 3-1, în fața Academicii Clinceni. Imediat după fluierul final, Dario Bonetti și-a felicitat elevii, dar i-a îndemnat să rămână cu picioarele pe pământ.

Luăm totul pas cu pas, meci după meci. Sunt încrezător că putem să ne îmbunătățim nivelul de joc și condiția fizică. Nu trebuie să petrecem acum”, a avertizat tehnicianul italian.

ADVERTISEMENT

După trei etape scurse din actualul sezon, alb-roșii se află pe poziția a patra, au șase puncte și un moral excelent înaintea următorului duel. Acesta este programat duminică, 8 august, la ora 18:30, pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște.

Dario Bonetti își ține jucătorii cu picioarele pe pământ după o nouă victorie pe teren propriu

A fost un meci de calitate, când ai mulți jucători tineri e foarte posibil să câștigi. Secretul constă în calitatea jucătorilor și faptul că încep să înțeleagă că trebuie să joace ca o echipă.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să aibă complexe să joace, mai ales în situația în care suntem noi. Trebuie să luăm totul pas cu pas, meci după meci. Sunt încrezător că putem să ne îmbunătățim nivelul de joc și condiția fizică.

Nu trebuie să ne gândim la altceva, ci să muncim în fiecare zi. Cu baza de la Săftica cred că nu va fi o problemă, în câteva zile se va rezolva. Suntem aici să jucăm fotbal, nu să vedem unde dormim sau să facem petreceri.

Nu trebuie să petrecem acum, dar această victorie este pentru suporteri și pentru jucători. Sunt foarte fericit pentru ei, trebuie să câștige încredere.

ADVERTISEMENT

Avem mulți tineri, dar și doi, trei jucători cu experiență, precum Sorescu. El poate să facă diferența, poate să joace în mai multe poziții. E pregătit să joace într-un campionat puternic, dar dacă va rămâne, cu atât mai bine pentru noi”, a declarat Dario Bonetti la finalul meciului cu Academica Clinceni.

Sorescu, discurs sincer: „Sunt printre jucătorii care nu și-au primit banii”

În altă ordine de idei, Deian Sorescu, omul de care se leagă toate speranțele „câinilor”, nu s-a sfiit să arunce din nou „săgeți” în direcția conducerii. Nu doar că problemele financiare sunt departe de a se fi rezolvat, dar se numără printre jucătorii care încă așteaptă să-și primească măcar o parte din restanțele salariale.

Nu s-a rezolvat nimic, sunt doar discuții și promisiuni că se va rezolva. Într-adevăr, situația se îndreaptă spre mai bine. O parte dintre jucători și-au primit restanțele, alții nu.

ADVERTISEMENT

Eu mă număr printre cei care nu și-au primit banii. Mă doare, pentru că ar trebui să se facă totul în mod corect. Este decizia celor din conducere. Vom vedea ce va fi în viitorul apropiat.

M-aş bucura să ajut clubul dacă pot cu o sumă destul de mare. Din câte observ, nu sunt o prioritate, dar în fotbal orice jucător e de înlocuit. Atât timp cât am contract, chiar dacă sunt dorit sau nedorit, o să îmi fac treaba cât pot eu mai bine. Mă doare, pentru că ar trebui să se facă totul în mod corect şi normal”, a dezvăluit căpitanul „câinilor”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE