Sport

Dario Bonetti debutează încă un junior la Dinamo! Antrenorul “câinilor” confirmă Fanatik. Update exclusiv

Dario Bonetti le-a pregătit o surpriză celor de la Mioveni și va debuta încă un jucător tânăr în locul lui Andrei Radu, accidentat.
16.08.2021 | 17:57
Dario Bonetti debuteaza inca un junior la Dinamo Antrenorul cainilor confirma Fanatik Update exclusiv
Dario Bonetti debutează încă un junior la Dinamo! Cine este jucătorul care va fi titular în locul lui Andrei Radu. Exclusiv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
16-08-2021
17:11

Costin Ionuț Amzar debutează la Dinamo sub comanda lui Dario Bonetti

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Dario Bonetti îl va debuta pe Costin Ionuţ Amzar la Dinamo. Tânărul fotbalist se află în primul “11” al “câinilor” pentru meciul cu CS Mioveni.

Dinamo: Eșanu – Giafer, Ehmann, R.Grigore – Crețu, Răuță, Filip, Amzar – Bani, Moldoveanu, Sorescu.

Dinamo e în fața unui meci extrem de important cu CS Mioveni. Cu o victorie, „câinii” ar putea să urce până pe locul patru, deși la începutul sezonului nimeni nu le dădea șanse să facă vreun punct în primele cinci etape.

Andrei Cristea a prefațat în exclusivitate pentru FANATIK meciul cu Dinamo, o partidă specială pentru un tânăr jucător dinamovist care va fi aruncat în luptă din primul minut.

ADVERTISEMENT

Costin Amzar, surpriza lui Dario Bonetti în meciul cu Mioveni

FANATIK a aflat că Dario Bonetti va face o mutare curajoasă cu CS Mioveni, iar fundașul stânga Costin Ionuț Amzar va debuta în tricoul alb-roșu.

Site-ul nostru a anunțat că Andrei Radu a suferit o entorsă în meciul cu Academica Clinceni și va fi indisponibil pentru meciurile cu Chindia și Mioveni.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, antrenorul italian a debutat nu mai puțin de patru juniori în acest start de sezon din Casa Pariurilor Liga, printre care Deniz Giafer și David Țone, care ar putea fi transferat de Fiorentina. Ultimii doi debutați au fost mijlocașii centrali Andrei Florescu (19 ani) și Roberto Ioan Diniță (19 ani).

Cine este Costin Ionuț Amzar

Fundașul stânga crescut de Dinamo a împlinit 18 ani abia luna trecută, pe 11 iulie și a fost convocat la echipa națională a României U19.

ADVERTISEMENT

Tânărul jucător poate evolua și pe postul de mijlocaș, acolo unde fostul său antrenor, Ștefan Dobre, consideră că dă randamentul cel mai bun. Puștiul tocmai și-a prelungit contractul cu trei ani, are 1,70 metri și este evaluat la 25.000 de euro conform transferkmart.

În sezonul trecut, Amzar a fost unul dintre cei mai buni jucători la Liga a treia, unde a evoluat pentru echipa a doua a clubului. Pe 8 martie, Amzar a debutat la România U19 într-un amical împotriva Israelului și a jucat 90 de minute.

ADVERTISEMENT

Ce probleme de lot mai are Dario Bonetti

Dario Bonetti mai are câțiva jucători indisponibili pentru meciul cu Mioveni, ceea ce îi dă mari bătăi de cap, mai ales că are un lot extrem de subțire, iar interdicția la transferuri nu pare că va fi ridicată prea curând.

FANATIK a aflat că Paul Anton, Andrei Radu și Mihai Neicuțescu sunt în continuare accidentați și nu vor fi în lot pentru partida cu Mioveni. Ultimii doi au șanse bune să revină în lot începând cu meciul de vineri de la Constanța cu Farul. Pe lângă aceste absențe, antrenorul lui Dinamo nu îi poate folosi nici pe fundașul central Alin Dudea, care are o accidentare mai veche la genunchi.

  • 18 ani are Costin Ionuț Amzar
  • 3 ani mai are contract cu Dinamo
  • 4 juniori a debutat Bonetti în acest sezon la Dinamo
ADVERTISEMENT