Sport

Dario Bonetti i-a anunţat pe şefii de la Dinamo că se întoarce la antrenamente! Motivul pentru care nu este dat afară unilateral. Exclusiv

Dario Bonetti se întoarce la Dinamo. Italianul i-a anunţat pe şefi că nu are de gând se renunţe şi când va avea test negativ la COVID se urcă în avion şi vine la antrenamente.
24.09.2021 | 23:10
Dario Bonetti ia anuntat pe sefii de la Dinamo ca se intoarce la antrenamente Motivul pentru care nu este dat afara unilateral Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dario Bonetti este greu de demis de la Dinamo. După derby-ul pierdut cu 0-6 în faţa celor de la FCSB, italianul a participat la o şedinţă cu oficialii echipei, care l-au anunţat că nu va mai conduce formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Numai că, Bonetti a refuzat să semneze rezilierea contractului, nemulţumit de faptul că a fost “folosit şi aruncat din punct de vedere fotbalistic” aşa cum s-a exprimat într-un mesaj dur publicat pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Bonetti a plecat în Italia după ce a fost destituit de la prima echipă! Acolo a fost depistat cu noul coronavirus

După refuzul clar al lui Bonetti, preşedintele Iuliu Mureşan şi-a schimbat discursul şi a anunţat că italianul este aşteptat la antrenamente, în condiţiile în care nu vrea să accepte rezilierea contractului.

Dario Bonetti a plecat în Italia, iar soţia-avocat a antrenorului, Anna Maria De Mattei, a transmis un mail în care anunţa că soţul ei are COVID şi se află în izolare, astfel că nu se va putea participa la acţiunile echipei.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti i-a anunţat pe şefii de la Dinamo că se întoarce la antrenamente după ce se vindecă de COVID

Din informaţiile FANATIK, oficialii clubului au luat legătura cu Dario Bonetti ca să stabilească ce anume doreşte antrenorul pentru a fi de acord cu rezilierea contractului. Răspunsul a fost unul surprinzător.

Dario Bonetti i-a anunţat pe şefi că nu vrea nimic şi că în momentul în care va avea test negativ la COVID se va urca în avion şi se va prezenta la antrenamentele echipei.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Dinamo refuză să îl demită unilateral deși există clauze în contract: nu mai vrea un litigiu la FIFA!

FANATIK a anunţat că există o clauză în contractul lui Dario Bonetti prin care italianul poate fi demis unilateral în cazul în care echipa are cinci înfrângeri la rând în Liga 1, contraperformanţă atinsă chiar în meciul cu FCSB.

Însă, din informaţiile noastre, oficialii lui Dinamo nu vor să activeze clauza pentru că un eventual litigiu între cele două părţi va ajunge la FIFA, iar regulile după care judecă forul internaţional sunt diferite, astfel că italianul ar putea avea câştig de cauză, în ciuda unor clauze asumate în contract.

ADVERTISEMENT

Dinamo abia a scăpat de interdicția la transferuri dictată de forul mondial!

FIFA a dictat în luna iunie o interdicţie de a face transferuri celor de la Dinamo după ce Isma Lopez a câştigat procesul cu “câinii”. Noua conducere a făcut mari eforturi ca această interdicţie să fie ridicată, cu doar o săptămână înainte de expirarea perioadei de mercato.

Dinamo încearcă să evite o situaţie similară şi încearcă să încheie de comun acord înţelegerea cu Bonetti. Italianul este plătit la zi, însă nici nu are de gând să semneze rezilierea şi i-a anunţat deja pe oficiali că este gata să meargă la tribunal dacă va fi cazul.

Sorin Colceag conduce echipa până la clarificarea situației

Sorin Colceag este omul care conduce Dinamo după plecarea lui Cristiano Bergodi. Fost antrenor al echipei secunde, Colceag a fost promovat la prima echipă până la rezolvarea situaţiei lui Dario Bonetti.

“Am venit aici cu mâinile goale să sap tranşee și am încercat să mențin echipa în viață. Acum, odată ce calvarul s-a încheiat, toată lumea este în siguranță. În acest moment mă simt folosit și aruncat din punct de vedere fotbalistic, dar trebuie să spun că în adâncul meu știam deja acest lucru. Cunosc fotbalul și am venit aici cu inima și nu cu rațiunea”, Dario Bonetti

  • 6000 de euro este salariul lunar al lui Bonetti la Dinamo
  • 8 etape a condus Bonetti echipa în Liga 1
ADVERTISEMENT