Sport

Dario Bonetti își „urechează” un jucător de bază: „Zice niște chestii pe care n-ar trebui să le spună”

Tehnicianul alb-roșilor s-a arătat deranjat de afirmațiile făcute de Steliano Filip la finalul meciului cu FC U Craiova 1948: „Zice niște chestii pe care n-ar trebui să le spună”.
01.08.2021 | 11:26
Dario Bonetti isi urecheaza un jucator de baza Zice niste chestii pe care nar trebui sa le spuna
ADVERTISEMENT

Vizibil iritat după înfrângerea suferită în fața nou promovatei FC U Craiova 1948, scor 0-1, Steliano Filip – unul dintre puținii jucători experimentați care se mai află în lotul lui Dinamo – s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa oficialilor, pe motiv că niciuna dintre promisiunile făcute în ultima vreme nu a fost respectată. Declarațiile sale nu au fost, însă, pe placul lui Dario Bonetti.

Zice niște chestii pe care n-ar trebui să le spună. Știm toți în ce situație ne aflăm”, a reacționat tehnicianul, atrăgându-i, totodată, atenția că trebuie să dea uitării toate problemele când intră pe teren, lucru valabil și pentru Paul Anton, chiar dacă e pe picior de plecare din „Groapă”.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Academica Clinceni, contând pentru etapa a treia a Ligii 1, va avea loc luni, 2 august, la ora 21:30, chiar pe arena din Ștefan cel Mare, unde sunt așteptați cel puțin 7.500 de suporteri.

Dario Bonetti l-a „urecheat” pe Steliano Filip

Filip este un băiat foarte inteligent, câteodată emotiv, sensibil în anumite momente. Spune niște chestii pe care ar trebui să nu le spună. Știm toți în ce situație ne aflăm, concentrarea lor trebuie să fie doar la ceea ce joacă.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte atent la ce se întâmplă la antrenamente și la meciuri, în rest nu prea mă interesează. Filip este un băiat foarte inteligent, câteodată emotiv, sensibil în anumite momente.

Zice niște chestii pe care n-ar trebui să le spună. Știm toți în ce situație ne aflăm, concentrarea lor trebuie să fie doar la ceea ce joacă.

ADVERTISEMENT

Anton este un jucător important pentru Dinamo și pentru echipa națională, un băiat serios, foarte profesionist, anul trecut a ajutat echipa să se salveze de la retrogradare.

Din păcate, a fost accidentat la ultimul antrenament săptămâna trecută. Muncește mult, se sacrifică pentru a putea reveni pe teren. Este un jucător extrem de important pentru noi. Nu poate juca, a avut o chestie mai delicată, la genunchi.

ADVERTISEMENT

Nu putem vorbi în fiecare zi de situația lui. Știu exact care este poziția clubului. Sunt foarte atent la ce se întâmplă la antrenamente și la meciuri, în rest nu prea mă interesează.

Oferte pentru jucătorii foarte buni există mereu, este un lucru bun. Clubul va acționa când va primi o oferte bune, le va lua în considerare. În acest moment, jucătorii de la Dinamo dau totul și noi le mulțumim pentru că ne ajută”, a declarat Dario Bonetti la conferința de presă premergătoare meciului cu Academica Clinceni.

Steliano Filip, avertisment pentru conducere: „Nu pot continua așa”

Imediat după fluierul final al meciului pierdut în fața nou-promovatei FC U Craiova 1948, Steliano Filip le-a cerut oficialilor lui Dinamo să-și respecte promisiunile și să redreseze situația cât mai curând. În caz contrar, a lăsat de înțeles că se va gândi foarte serios să părăsească „haita”.

Nu știu ce se va întâmpla, eu mă gândesc la meciul următor, sper să fie înțelegere și să continuăm. E greu, dar dacă plec și eu… Nu că Dinamo ar sta într-un jucător sau altul, dar în situația de față chiar este nevoie de jucători cu experiență.

Nu mă gândesc la plecare, dar nici nu pot continua așa, pentru că am avut o înțelegere și, din păcate, deocamdată nimic. Nu vreau să vorbesc mai mult acum, pentru că sunt supărat după această înfrângere, dar se pare că nu prea sunt cu mine cei de sus.

Atmosfera a fost foarte frumoasă, chiar le spuneam băieților să nu aibă emoții, mie pe asemenea stadioane îmi place să joc și pun suflet în ceea ce fac. De multe ori îmi iese, în seara asta mai puțin, dar când intru pe teren nu mă mai gândesc la probleme.

Îmi doresc să câștige echipa, dau totul pentru Dinamo și, cel puțin din punctul ăsta de vedere, nu cred că are cineva ce să-mi reproșeze”, spunea experimentatul apărător al „câinilor”.

ADVERTISEMENT