ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dario Bonetti, șanse mari să stea pe banca lui Dinamo la meciul cu Hermannstadt! Exclusiv

Autor: Traian Terzian | 03.01.2021 | 23:31
Dario Bonetti, șanse mari să stea pe banca lui Dinamo la meciul cu Hermannstadt! Exclusiv
Dario Bonetti are șanse mari să stea pe banca lui Dinamo la meciul cu Hermannstadt. Sursă foto: Sport Pictures

La mijlocul lunii decembrie, fanii lui Dinamo au anunțat că l-au convins pe Dario Bonetti să se întoarcă în ”Groapă” în postura de consultant pe probleme sportive, dar FANATIK a aflat că sunt șanse mari ca el să conducă echipa la meciul cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Deși suporterii spuneau la acel moment că italianul va fi doar un ajutor pentru tehnicianul Jerry Gane, se pare că rolurile se vor inversa și Bonetti va prelua frâiele echipei.

Dacă acest lucru se va întâmpla, va al treilea mandat al italianului în Ștefan cel Mare, unde a mai antrenat în 2009 și trei ani mai târziu, în 2012, fiind ultimul tehnician care a reușit să aducă două trofe: Cupa României și Supercupa (2012).

Dinamo ar putea fi condusă la meciul cu Hermannstadt de Dario Bonetti

Sosirea italianului nu a fost chiar pe placul lui Jerry Gane, care după meciul cu CFR Cluj anunța că fanii i-au cerut să rămână la echipă și în partea a doua a sezonului. În plus, el susținea că Bonetti va veni pe parte administrativă și nu are nicio legătură cu partea tehnică.

ADVERTISEMENT

Omul care a intrat în inimile suporterilor după ”Minunea de la Liberec” a și plecat imediat după eșecul în fața ardelenilor, FANATIK surprinzându-l în aeroportul Otopeni la terminalul “Plecări”.

Dinamo s-a reunit duminică dimineață la baza de la Săftica, iar Jerry Gane a fost prezent așa cum anunțase, însă, deși inițial și-ar fi dorit să continue aventura, el pare tentat să nu mai rămână în acest climat de instabilitate de la club, cu jucători care și-au depus memorii și vor să plece.

În incertitudinea creată de investitorii spanioli, singurii care au ajutat clubul au fost suporterii, prin Programul DDB. Din informațiile FANATIK, aceștia l-au convins pe Dario Bonetti să se implice și pe parte tehnică, iar italianul ar putea fi antrrenor principal la Dinamo în meciul cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

”Câinii” debutează în noul an miercuri, 13 ianuarie, de la ora 19:00, urmând să întâlnească în deplasare formația sibiană. Dinamo a încheiat prima parte a sezonului pe locul 11, cu 16 puncte, și se află la patru puncte în urma Chindiei Târgoviște, formație aflată pe locul șase, ultimul care duce în play-off.

Fanii echipei Dinamo au anunțat achitarea restanțelor financiare către jucătorii care au semnat noile contracte sau au reziliat contractul pe cale amiabilă. În plus, ei propun un scenariu incredibil prin care vor să susțină echipa și precizează că pot asigura o sumă de 1,2 milioane de euro numai din cotizațiile strânse în Programul DDB.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!