ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dario Bonetti se întoarce la Dinamo. Cum l-au convins fanii din DDB: ”Vin gratis!”

Autor: Traian Terzian | 14.12.2020 | 18:37
Dario Bonetti se întoarce la Dinamo. Cum l-au convins fanii din DDB: ”Vin gratis!”
Fostul antrenor al echipei Dinamo, Dario Bonetti, se întoarce la clubul din Ștefan cel Mare și va fi consultant pe probleme sportive la inițiativa fanilor. Sursă foto: Sport Pictures

Fostul antrenor al echipei Dinamo București, Dario Bonetti, se întoarce la clubul din Ștefan cel Mare și va fi consultant pe probleme sportive la inițiativa fanilor.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, reprezentantul suporterilor a propus demiterea spaniolului Alex Couto din funcția de director executiv, iar membrii CA au votat în favoarea acestei variante.

În urmă cu trei săptămâni, Consiliul de Administraţie îl înlăturase şi pe Pablo Cortacero din funcţia de preşedinte, în locul lui fiind numit Constantin Eftimescu.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti se întoarce la Dinamo în funcția de consultant

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au anunțat pe rețelele de socializare că antrenorul italian Dario Bonetti a fost convins să se întoarcă la Dinamo urmând să fie consultant pe probleme sportive și să lucreze alături de antrenorul interimar Jerry Gane.

Într-o postare pe contul de Facebook cu titlul ”BENVENUTO A CASA, DARIO!”, fanii dinamoviști au dezvăluit revenirea italianului, care a acceptat propunerea și chiar mai mult, a spus că este dispus să lucreze gratis în acest proiect.

ADVERTISEMENT

”NU MAI E TIMP DE PIERDUT! Trebuie să strângem toți rândurile! Pasul 2 al zilei, așa cum v-am anunțat. Dario Bonetti a aterizat în urmă cu puțin timp la București”, notează suporterii în comunicat.

Dario Bonetti întoarcere Dinamo

ADVERTISEMENT

”Bonetti vine în postura de consultant DDB pe probleme sportive și ne va ajuta în reorganizarea activității pe acest final de sezon și în punerea unei baze sănătoase pentru ceea ce urmează. Este planul nostru de criză!

Avem nevoie de un miracol și credem că regizorul ‘Minunii de la Liberec’ îl poate ajuta pe Jerry Gane în acest sens. Antrenorul lui Dinamo, Jerry Gane, a fost consultat și este de acord să colaboreze cu Dario, fără niciun fel de rezerve, pentru binele lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dinamo are nevoie de profesioniști. În acest sens, DDB Italia l-a contactat pe Dario Bonetti, cu acceptul boardului DDB. Răspunsul lui Dario a fost foarte prompt: ‘Vin gratis. Cu suporteri ca voi se pot face lucruri INCREDIBILE! Împreună putem salva clubul’. GRAZIE, DARIO!”, se mai arată în mesajul fanilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!