Sport

Dario Bonetti se lovește de încă o problemă la Dinamo! De ce nu poate băga jucătorii în cantonament. Exclusiv

Dario Bonetti are multe probleme de rezolvat la Dinamo, însă și multe obstacole. Spre exemplu, italianul nu își poate băga jucătorii în cantonament înainte de partidele din Liga 1.
02.08.2021 | 08:47
Dario Bonetti se loveste de inca o problema la Dinamo De ce nu poate baga jucatorii in cantonament Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește de meciul de pe teren propriu cu Academica Clinceni, echipă în fața căreia are o revanșă de luat după ce anul trecut a suferit o înfrângere usturătoare pe teren propriu, după ce în minutul 20 ilfovenii conduceau cu 3-0.

Antrenorul „câinilor” a vorbit într-o conferință de presă despre meciul cu Clinceni și are mare încredere că jucătorii săi tineri vor face față acestui meci.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti are încă o problemă la Dinamo

FANATIK a aflat că italianul este nemulțumit că nu poate băga echipa în cantonament înainte de jocurile din Casa Pariurilor Liga 1 din cauza problemelor de la baza de pregătire de la Săftica, unde lucrările au rămas neterminate și este un adevărat șantier.

Dusan Uhrin Jr. a fost cel care a reluat practica intrării în cantonament înainte de meciuri, în finalul sezonului trecut, când Dinamo a fost aproape să retrogradeze, iar la echipă se vorbea despre o stare de indisciplină.

ADVERTISEMENT

Și rezultatele s-au văzut imediat, iar „câinii” au stopat seria de 13 meciuri fără victorie, ba chiar au reușit să obțină cinci victorii consecutive, după ce au pregătit meciurile în liniștea bazei de la Săftica.

Baza de pregătire a lui Dinamo de la Săftica e în continuare un adevărat șantier

La baza de pregătire a lui Dinamo de la Săftica au fost demarate de la 1 iunie ample lucrări de modernizare, datorită unei sponsorizări de 200.000 de euro obținute de la firma Bilancia, prin intermediul lui Mario Nicolae. De altfel, FANATIK a prezentat în exclusivitate imagini video înfiorătoare cu baza de la Săftica înainte de renovare. Niște condiții greu de închipuit în 2021, mai ales pentru un club de prestigiul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

După plecarea directorului sportiv, lucrările au sistate pentru o perioadă din lipsa fondurilor. Între timp au fost reluate, însă baza este în continuare un adevărat șantier, bucătăria, baia, vestiarele și camerele nefiind finalizate, iar Dario Bonetti nu îi poate băga pe jucători în cantonament.

Cât despre o variantă alternativă de cantonament nici nu se poate pune problema, ținând cont de problemele financiare cu care se confruntă clubul, costurile fiind mult prea mari.

ADVERTISEMENT

Mario Nicolae, suspectat că a blocat lucrările de renovare de la Săftica

Mario Nicolae are o relație foarte bună cu patronul celor de la Bilancia, fiind acuzat de către cei din club că a sabotat intenționat lucrările de la Săftica, pentru a se răzbuna în urma „mazilirii” de la Dinamo.

Terenurile de antrenament de la Săftica au avut de asemenea nevoie de reparații și lucrări de întreținere, fiind de asemenea o problemă în mandatul lui Dusan Uhrin.

Așadar, până când lucrările nu vor fi finalizate, Dario Bonetti nu va putea să își bage în cantonament jucătorii înaintea partidelor din Liga 1.

  • 200.000 de euro este valoarea contractului de sponsorizare pentru renovarea bazei de la Săftica
  • 1 iunie e data la care au fost demarate lucrările de renovare la baza de la Săftica
ADVERTISEMENT