Bombă în Liga Campionilor! Favoritul lui Lucescu, găsit dopat!

Sorin Dumitrescu   
în Stiri sportive
21/09/2017, 11:35
Bombă în Liga Campionilor! Favoritul lui Lucescu, găsit dopat!

Veste teribilă pentru fosta echipă a lui Mircea Lucescu din Ucraina. Căpitanul lui Şahtior Doneţk, internaţionalul croat Dario Srna, care a fost mereu jucătorul preferat al tehnicianului român în cei 12 ani petrecuţi la clubul patronat de miliardarul Rinat Ahmetov, a fost depistat pozitiv la controlul antidoping care s-a efectuat după meciul din Liga Campionilor contra lui Napoli.

Şahtior Doneţk a produs una dintre surprizele primei etape a fazei grupelor din Liga Campionilor, reuşind să învingă cu 2-1, într-un meci desfăşurat la Harkov, pe Napoli. Ca de obicei, laboriosul Dario Srna, investit cu banderola de căpitan, a fost pe teren şi a jucat în stilu-i caracteristic, urcând mult în atac. Informaţia a fost dezvăluită atât de către presa din Ucraina, publicaţia Sportikka cât şi de cea din Croaţia, cotidianul Dnevik, ceea ce oferă un mare grad de credibilitate.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce riscă Dario Srna dacă se va confirma

Deocamdată UEFA nu a făcut nici o precizare asupra acestei situaţii, însă un mod de confirmare pare a fi însuşi faptul că în mod neaşteptat Dario Srna nu a fost folosit după meciul cu Napoli în weekend, la etapa de campionat, în egalul alb de la Odessa, dar explicaţia conducerii lui Şahtior a fost aceea că antrenorul Paulo Fonseca a procedat la un turn-over, pentru a odihni unii jucători mai în vârstă, Srna având 35 de ani.

Mircea Lucescu a apreciat întotdeauna spiritul de luptă şi disciplina tactică a jucătorului croat, care a evoluat 14 sezoane în Ucraina. La recentul meci din preliminariile CM Turcia- Croaţia, scor 1-0, noul selecţioner al Semilunei, Mircea Lucescu, s-a adresat omologului său croat, dorind să ştie de ce fostul său elev de la Doneţk nu a mai fost chemat la echipa naţională, el considerând că Srna este în continuare o soluţie perfectă şi la naţională. Dacă se va dovedi că informaţia este adevărată acesta va fi, mai mult ca sigur, sfârşitul carierei pentru Dario Srna, care ar putea primi între nouă luni şi un an de suspendare.

Închide ×